writing-img

porod?

clock-img

16.04.2006, 18:04

clock-img

hannah

pencil-img

9

Pozdravljene punce! Verjetno uživate v praznikih. Imam eno vprašanje za tiste, ki ste ze rodile. Jaz imam predviden rok čez 10 dni. Pa me zanima tiste katere ste se pobrile doma ali ste  se čisto ali samo okoli vagine?
Jaz se imam namen tudi že kar doma pa da bom vedela koliko?!
Lep pozdrav vsem
Huser posted image

clock-img

16.04.2006, 18:36

clock-img

tulip

pencil-img

917

Doma, samo okrog vagine zaradi možnosti rezanja presredka.

clock-img

16.04.2006, 19:13

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Kr okol vagine pa še gor sem mal skrajšala oz oblikovala.

clock-img

16.04.2006, 19:17

clock-img

jasnika

pencil-img

887

men je moj-ker se sama več nisem videla, kar po celem naredil lepo frizurco, tako da so me kar pohvalile sestre v bolnici, da sem se lepo uredilauser posted image
lp

clock-img

17.04.2006, 11:43

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Moj je pomagal in sva se kar temeljito lotila dela, tako da v bolnici ni bilo treba nič krajšati user posted image .

clock-img

17.04.2006, 11:49

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Na balin, komplet.

clock-img

17.04.2006, 18:25

clock-img

Anonimen

samo okoli spolovila. Pa frizurco sem si lepo uredila user posted image . Baje je bilo tako lepo za videt, da je bilo porodničarju kar hudo, ker me je moral šivat user posted image user posted image user posted image

Kar pa nisem videla oz. dosegla me je pa sestra v porodnišnici "popravila".user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 17.4.2006 18:27:49 >

clock-img

19.04.2006, 08:47

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ja, jest sem si kak dan pred rokom - komplet, ampak ker sem rodila 5 dni čez rok (medtem nisem nč popravla), sem mela že "narastek"user posted image , pa ni blo časa da bi mi v porodnišnici popravljal in je blo OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem