writing-img

porod doma

clock-img

22.06.2005, 12:15

clock-img

nežka71

pencil-img

53

Včeraj je prišel moj domov in mi pove, da njegov znanec dobil hčer.6 otrok rojen lepo doma in brez babice ali kakega medicinca. Lepo on in žena.Punčko je samo naslednji dan prišla pediatrinja pogledat če je vse ok.
Mama punčke se ukvarja z zdravilstvom pa bioenergijo in prakticirajo vse naravno.
Bravo mama in očka pa mala punčka. :bravo:

clock-img

22.06.2005, 13:04

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Majo pa jajca.... jest se ne bi upala... kaj če gre kaj narobe?
Saj v porodnišnci tud naravno rodiš - a je za to treba postavljat na kocko življenje mamice in otročka?
Ne vem, men se ne zdi OK.
Dobr, da jim je vse ratal, kot je treba.

clock-img

22.06.2005, 13:48

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

evo, če ne bi bila jaz v porodnišnici, bi lepo izkrvavela in me danes več ne bi bilo tukaj. sem po popolnoma naravnem porodu začela krvavet (posteljica ni in ni šla ven in je kri je začela špricat vse naokoli...naprej se itak ne spomnim. izgubila sem 1,5 l krvi v nekaj minutah). so me pa rešili in zato sem jim izredno hvaležna. če bi bila doma pa:zmeden:

vem, da to prakticirajo v Angliji, Nemčiji in še kje, seveda vse na lastno odgovornost.

clock-img

22.06.2005, 14:19

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Z mano tudi na dveh porodih ne bi bilo vse ok, samo po enem bi bila lepo živa in zdrava + otroček tudi. Meni se pa to ne zdi pogum, ampak izzivanje usode. Saj večinoma gre vse ok, ampak kaj pa če ne?:zmeden2:

clock-img

22.06.2005, 21:11

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Pri meni bi le v tretje bilo vse v redu, v prvih dveh primerih, pa je ne bi dobro odnesli ne jaz in tudi :duda: ne.

Kaj pa vem...vsak ima drugačen pogled na porod doma, jaz osebno tega ne podpiram!!

clock-img

22.06.2005, 21:32

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ja, v tujini rosijo doma, a ob prisotnosti babice, ki obvesti bolnišnico o svojem delu in je rešilec "pripravljen", če bi moral po porodnico

meni je to čisto izivanje usode :(

še v bolnišnici najraje ne bi rodila, kaj šele doma, sama samcata :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

22.06.2005, 21:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hvala bogu da je bla sreča na njihovi strani :zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem