writing-img

porod drugega otroka

clock-img

28.08.2006, 12:51

clock-img

abo m

pencil-img

28

Pozdravljene!

Zanima me, če je to res kar govorijo da je vsak naslednji porod hitrejši. Sem drugič noseča in me zanima če bo šlo kaj hitreje kot prvič. Prvi porod je trajal 5 ur meni se je zdelo kar precej dal časa saj se mi je od popadkov zdelo da nebo nikoli konec.user posted image Moja prijateljica je tudi prvič rodila 5 ur drugič pa samo uro in pol. Rekla je da je pri drugem popadku že bila glavica zunaj. Da bi tudi jaz imela takšno srečo kot ona.user posted image

lp in hvala že v naprej abo m

clock-img

28.08.2006, 12:56

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Ja, res je.Ne poznam nobene, ki bi drugič rojevala dlje časa kot prvič.Tud jaz računam na to.Srečno in čimhitrejši porod!

clock-img

28.08.2006, 13:17

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ja v bistvu je res,čeprav so bili vsi moji porodi umetno sproženi in otroci rojeni čez rok.Prvi 9ur,druga 4ure,tretji pa tudi približno 4ure.

clock-img

28.08.2006, 13:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Prvič šest ur od prvega popadka do poroda, drugič ena ura (v porodni sem bila slabih 15 minut).

clock-img

28.08.2006, 14:01

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Prvič 3 ure, drugič 4 ure, ampak drugič bi zagotovo hitreje rodila, pa se je zapletlo, ker mi niso dobro predrli plodovih ovojev, pa je trajalo predenj sem dobila "taprave" popadke.Sem prepričana da bi hitreje rodila drugič.Mi je bilo pa težje drugič, prvič nisem vedela kaj me čakauser posted image user posted image user posted image , ampak valda bilo je obakrat prečudovito, nobene bolečine se ne spomniš več,ko pokuka tvoje zlato dete na svet.Veliko uspehov in lepega doživetja ob porodu ti želim, lp

clock-img

28.08.2006, 14:35

clock-img

ona

pencil-img

3685

tudi pri meni je bilo prvič 5 ur,drugič pa malo manj kot ena urauser posted image
Gre res hitreje!

clock-img

28.08.2006, 14:59

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

ja, pri meni prvič 6 ur v bolnici, drugič 2user posted image user posted image user posted image ; prav krasno!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

28.08.2006, 15:31

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Prvi porod - 15 ur (odtekla voda, nisem imeja svojih popadkov, dobila umetne, nisem se odpirala dovolj).
Drugi porod - 1 ura (moji popadki).user posted image user posted image
Razlika, a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem