cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porod na tv

clock-img

14.01.2007, 07:36

clock-img

BAMBOLINO

pencil-img

52

Pozdravljeni!

A katera gleda vsak dan med tednom oddajo mein baby na RTL1?
Jaz sem jo med prvo nosečnostjo gledala vsak dan. Naj povem da v tej oddaji lahko vidiš kako poteka porod na naraven način, carski rez...
Me je od začetka bilo full strah poroda, ko pa sem začela gledati kako stvari potekajo pa mi je bilo veliko lažje. Edino kar me je motilo je bilo, da niso promovirali dojenja. Skoraj nobena mamica ni po porodu dojila otroka. Drugače mi je pa oddaja super. Kaj pa vi menite?

clock-img

14.01.2007, 07:54

clock-img

karatina

pencil-img

421

Tudi meni je ta oddaja zelo všeč in sem jo redno spremljala dokler sem bila doma.
Res veliko izveš in se opogumiš glede določenih korakov. Sem prav vesela, ko je pri nas praznik, pri Nemcih pa normalen delovni dan, da je na sporedu ta oddaja.
Sama pa se ravno ne vidim kot kandaidatka, ki bi dovolila toliko ljudem v svojo intimo.
Vsaka čast tem ženskam, da nam dovolijo videti svoje izkušnje pred, med in po porodu.

Lep pozdrav

clock-img

14.01.2007, 08:22

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Teh filmov porodov v najrazličnejših kombinacijah je cel kup na internetu.

clock-img

14.01.2007, 14:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Meni je oddaja tudi zelo pri srcu, sploh ker se ostale stvari pokaze, kot sam porod. In dobis zraven se kaksno idejo.
Kandidatke imajo vsekakor lep posnetek zase, da jim bo res vedno ostalo v spominu, tudi stvari, na katere niso bile takrat pozorne. Tako da kar se tega tice bi jaz tudi imela kaj takega, da bi pa pokazali na tv, tega si pa ne morem predstavljat. Ce samo pomislim da bi cela familija, sodelavke, videli kako rojevam.

Fajn da obstaja kaj takega user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

14.01.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

Hvala za to informacijouser posted image ,bom gledala od zdaj naprej...Drugace se nic kaj veliko ne sprehajam po nemskih kanalih ker sem antitalent za nemscinouser posted image ....

clock-img

14.01.2007, 20:51

clock-img

fusia

pencil-img

612

Tudi jaz ne gledam nemških kanalov. To oddajo bom pa poskusila gledati. Kdaj pa je???

clock-img

14.01.2007, 21:56

clock-img

BAMBOLINO

pencil-img

52

Ta oddaja je vsak dan med tednom ob 11.30 (dopoldan) na RTL 1!

clock-img

18.01.2007, 10:27

clock-img

anjaa

pencil-img

228

sicer imam porod že za sabo, pa me vseeno zanima če oddaja mogoče še vedno traja??

clock-img

18.01.2007, 19:25

clock-img

BAMBOLINO

pencil-img

52

Oddaja še vedno traja. Kot sem napisala - vsak dan ob 11.30 na RTL.

clock-img

19.01.2007, 08:40

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

hej, hvala za informacijo,... z veseljem si jo bom ogledala (ko se bom v tem času znašla doma seveda)

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem