cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodniška, kredit, s.p.

clock-img

07.03.2005, 21:21

clock-img

Romana-12

pencil-img

11

Punce pozdravljene!

Imam nekaj vprašanj. Če imate kakršnokoli informacijo, se priporočam:

1. Ali je za obračunavanje porodniške vseeno ali si zaposlen za določen ali nedoločen čas?

2.Ali se lahko dobi stanovanjski kredit, če si zaposlen za določen čas? Kako je s stanovanjskimi krediti, če si s.p.?

3. Kako je s samozaposlovanjem? s.p.? Slišala sem, da obstajajo celo neka sredstva za podporo, ce se odlocis za s.p.? Ali katera od vas ve kaj več o tem oziroma, kje si o tem lahko kaj preberem?

Hvala vsem za odgovore, Romana

clock-img

07.03.2005, 21:28

clock-img

pegy

pencil-img

254

Ko sem jaz jemala stanovanjski kredit so posebej zahtevali zaposlitev za nedoločen čas in to na vseh bankah kjer sva se z možem znimala(lj,skb,hypo,...)kako je pa za SP pa nevem vem edino da moraš imeti urejeno letno bilanco .

clock-img

07.03.2005, 21:39

clock-img

žiža

pencil-img

1361

en cajt nazaj je bila tema, kjer je bilo rečeno, da sp-ji rabijo za posojilo poroka. Definitivo pa moraš biti zaposlen za nedoločen čas, da sploh lahko zaprosiš za posojilo.
Na porodniško ne vpliva kakšna zaposlitev je. Važne so samo plače zadnjih 12mesecev.

clock-img

10.03.2005, 16:32

clock-img

india

pencil-img

5342

Romana, kar se tiče samozaposlovanja in sredstev,ki jih daje država za to, je odvisno od panoge, potrebno pa se je prijaviti preko zavoda za azposlovanje na razpis, ali na občino, odvisno,kdo da razpis ven.
Prav tako je pomembna dejavnost s katero se nameravaš ukvarjati in priložiti moraš poslovni načrt.

Kar se tiče kredita za stanovanje za s.p ne verjamem, da ti ga bo dala katerakoli banka brez da imaš zelo "finančno" močne poroke ( ponavadi ) vsaj 2.
Vse te podatke o samozaposlovanju pa ti bodo najbolje znali dati na zavodu za zaposlovanje.

:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem