writing-img

porodniška?

clock-img

27.09.2006, 14:00

clock-img

sabini

pencil-img

466

Punce kaj se vpiše pod zadnjih 12.mesecev za porodniško?Ali se vpiše neto se pravi moj dohodek oz. nakazilo. Ali se vpiše bruto celoten od katerega dobim nakazn neto.

clock-img

27.09.2006, 14:01

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Delodajalec vpiše bruto.
Brez skrbi, bodo že vedeli, sicer pa zraven piše.

Lep pozdrav
tasika

clock-img

27.09.2006, 14:02

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Bruto. od zadnje nakazane place pa 12 m nazaj.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

27.09.2006, 14:10

clock-img

sabini

pencil-img

466

JA SJ SPRAŠUJEM ZATO KER SEM BILA SKORAJ 8.MESECEV NA BOLNIŠKI IN NE VEM ČE JE TUD BRUTO ALI NI?HM

clock-img

27.09.2006, 14:11

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

ja jst sm bla tud na bolniski, pa smo vpisali bruto place ne bolniske. Pa ni bilo nic narobe.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

27.09.2006, 14:21

clock-img

sabini

pencil-img

466

Ma sem jaz narobe napisala jaz sem bila na porodniški 8.mesecev in ne na bolniški. Samo mi je pa čudno, ker sem npr. v prvi nosečnosti bila skoz na bolniški in sem vpisala bolniško in ne plače tako kot ti. Saj bi bila potem večja porodniška , če bi vpisala plačo?

clock-img

27.09.2006, 15:58

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem imela tako situacijo pri drugem otroku. Prvih sedem mesecev porodniške in 5 mesecev plače. V polo sem izpolnila samo tistih 5 mesecev, za tistih 7 pa so mi na CSDju rekli, da ni treba, ker imajo oni podatke, saj so oni nakazovali porodniško.
Pokliči tja in vprašaj. Samo vseeno jih dvakrat opozori na to, ko boš oddajala. Meni so pri izračunu potem pozabili upoštevati porodniško in so smatrali, kot da sem bila brezposelna. Ko sem na odločbi videla znesek, sem takoj vedela, da so nekaj zašuštrali in verjetno pozabili na porodniško tistih 7 mesecev. Sem šla nazaj, vložila pritožbo in v nekaj dneh dobila novo odločbo s pravim zneskom. Zdaj imam porodniško, kot je treba...

clock-img

27.09.2006, 22:05

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Glede bolniške je tako, nekje do konca 2004 (ne vem točnega datuma) se je vpisovala kot osnova plača, oz. v primeru bolniške je delodajalec vpisal koliko bi bilo bruto plače. Potem je pa prišla sprememba in v 2005 je že veljalo da se vpiše bruto bolniška. 

< Sporočilo je popravil Tasika -- 27.9.2006 22:08:58 >

Lep pozdrav
tasika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem