writing-img

porodniška

clock-img

18.02.2005, 22:05

clock-img

sabini

pencil-img

466

ste šle vse 6o dni pred predvidenim datumom poroda na center za soc, delo oddat obrazce za porodniko .?
Ali se gre lahko bilo kdaj?

clock-img

18.02.2005, 22:07

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz sem šla 60 dni prej, da ne bi bilo kaj narobe zaradi zamude rokov.
:sloncek:

clock-img

18.02.2005, 22:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

poslal po pošti. nisem niti enkrat bla na CSD, vse sem naredila pisno. sicer sem pa počivala in nisem lazila po stopnicah - rizična nosečnost.:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

19.02.2005, 13:51

clock-img

urskas

pencil-img

683

Jaz, sem nesla papirje na CSD kakšnih 40 dni prej, ker mi v službi niso "uspeli" prej pripravit potrdil.
Po moje ne bos imela problemov, ce kaksen dan kasneje prineses.

LP

clock-img

19.02.2005, 17:43

clock-img

Anonimen

Jst sm šla en mesec prej , ker prej nism dobila potrdila o PDP. Sem klicala na CSD; če morm res 60 prej pridt. Pa se je samo smejala.:)- Je rekla, da vsaj dva dni pred nastopom porodniške. In tako je tudi bilo.

clock-img

19.02.2005, 17:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem si šla po papirje v 6. mesecu nosečnosti in me je ena "prijazna" gospa nadrla, da imam čas za papirje do decembra. Sem pa potem za dva tedna rodila in na srečo ni delala ona. Sem pa rabila 3 različne papirje,da je otrok rojen v 29.tednu nosečnosti nedonošenček.

Pri nas so zelo neprijazni na CSD in me je vse strah ko si bom probala zrihtati podaljšanje porodniške!

Bojana

clock-img

19.02.2005, 18:47

clock-img

sabini

pencil-img

466

Kira in Vikica kje si pa dobila potem obrazce

clock-img

23.02.2005, 06:29

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Obrazci se dobijo na internetu, mislim da na strani CSD Ljubljana Šiška. Prvi rok za oddajo papirjev je 60 dni prej, zadnji rok pa 30 dni pred rokom, torej 2 dni pred porodniško.

LP
Tasika 37t5d

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem