writing-img

porodniška - zavod - nadomestilo?

clock-img

20.02.2009, 08:27

clock-img

Pika12345

pencil-img

11

Sem na porodniški in prejemam starševsko nadomestilo, ker sem bila zaposlena 12 mesecev v zadnjih 3. letih. Pred nastopom porodniške torej nisem bila zaposlena.
Zanima me, ali mi po končani porodniški, ko se prijavim na zavod za zaposlovanje pripada kakršna koli denarna pomoč?
Namreč kolikor vem, ti pripada 3 mesece nadomestila, če si bil zaposlen najmanj 12 mesecev. Ali se porodniška smatra kot zaposlitev?
Socialne pomoči pa itak ne bom dobila, ker sem poročena in ima mož povprečno plačo.

Hvala

clock-img

20.02.2009, 08:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če si bila pred porodniško na zavodu in si že prejela 3 mesece nadomestilo, potem ga zdaj žal ne boš dobila. porodniška se ne smatra kot zaposlitev.

clock-img

20.02.2009, 13:47

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Pika1-5, koliko pa dobiš, če smem vprašat? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

20.02.2009, 20:20

clock-img

Pika12345

pencil-img

11

Dobim nekaj več kot 350 EUR

clock-img

22.02.2009, 21:13

clock-img

karin412

pencil-img

747

Po mojem ne boš dobila. Ampak kar kliči na Zavod za zaposlovanje, pa ti bodo povedali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem