writing-img

porodniška in ZPIZ

clock-img

25.10.2008, 09:54

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Pozdravljene!

Med porodniško se mi je iztekla pogodba za določen čas. Ko sem šla po delovno knjižico, so mi rekli, da moram urediti na ZPIZ. Mogoče katera ve kaj smo mislili? Kaj moram urediti in zakaj?

clock-img

25.10.2008, 11:04

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Si bila na bolniški?
Potem so mislili, da neseš delovno knjigo na spiz, ker ti oni en mesec delovne dobe vpišejo.

clock-img

25.10.2008, 12:00

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ne nisem bila na bolniški. Le pogodba mi je potekla med porodniško. Poslali so me pa zagotovo na ZPIZ. Samo ne vem čemu.

clock-img

25.10.2008, 12:03

clock-img

FORZA

pencil-img

521

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Ne nisem bila na bolniški. Le pogodba mi je potekla med porodniško. Poslali so me pa zagotovo na ZPIZ. Samo ne vem čemu.

Aha pol pa res nevem zakaj na SPIZuser posted image

clock-img

25.10.2008, 17:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

A ti ne vpišejo porodniške v delovno knjižico? Sej to delajo na SPIZ-u, če se ne motim.

clock-img

25.10.2008, 18:44

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Kaj moram urediti in zakaj?

Med porodniško ti teče pokojninska doba tudi, če ti pogodba med porodniško poteče. Če torej želiš imeti vpisano pokojninsko dobo za čas porodniške, moraš na SPIZ (če bi imela pogodbo do konca, ti ne bi bilo treba, ker je avtomatsko zavedena pri delodajalcu).

clock-img

05.11.2008, 10:13

clock-img

sanosan

pencil-img

409

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Kaj moram urediti in zakaj?

Med porodniško ti teče pokojninska doba tudi, če ti pogodba med porodniško poteče. Če torej želiš imeti vpisano pokojninsko dobo za čas porodniške, moraš na SPIZ (če bi imela pogodbo do konca, ti ne bi bilo treba, ker je avtomatsko zavedena pri delodajalcu).

Pred tem pa pojdi na pristojni CSD, kjer ti bodo dali potrdilo, da si bila od ... do .... na porodniški in s tem greš potem na ZPIZ, kjer ti vpišejo delovno dobo za ta čas. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem