cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodniška in bolniška

clock-img

01.12.2008, 11:10

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hojla,
sem na porodniški. V sredo imam laparoskopsko operacijo in potem bom morala počivati. Če ne bi imela porodniške, bi imela bolniško v času operacije in okrevanja. Ali mi zato pripada podaljšanje porodniške za toliko dni, kot bi sicer imela bolniško? Lahko bolniško koristi moj partner (imava dvojčka in eden mora biti ves čas z njima, jaz pa ne bom smela ničesar vzdigovati vsaj en mesec).
Zdravnica dela popoldan in jo bom potem poklicala. Bi pa rada že do takrat vedela, kako je s tem.
Hvala.

LP Martinščica

200% MAMI

clock-img

01.12.2008, 12:08

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Bolniške mož zase ne more vzet, razen če mu gre osebni zdravnik tako "na roke". Drugače se mi pa zdi, da lahko prekineš porodniško za čas bolniške in je ta čas na porodniški oče. Pozanimaj se na CSD. Vsekakor ti pa zaradi tega ne bodo podaljšali porodniške.

clock-img

01.12.2008, 17:48

clock-img

jajula

pencil-img

1191

vprašaj na CSD

clock-img

02.12.2008, 16:15

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Hvala za odgovor.
No, sedaj vem, kako je s tem. Moja OZ in OZ mojega partnerja ne moreta dati bolniške. Lahko pa jo da pediater, in sicer očetu za nego otroka. Tako da, smo že uredili in bo moj dragi cca 14 dni doma, da ju bo dvigoval in negoval vsaj do takrat, ko mi šive ven poberejo.  

LP

200% MAMI

clock-img

02.12.2008, 22:25

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Lepo, da se da tako urediti. Sem mislila, da oče ne dobi nege, če je mama na porodniški. Lepo okrevaj, pa čim manj bolečin ti želim.

clock-img

03.12.2008, 10:33

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ko je moja znanka la na opreacijo je prekinila porodniko in je bila na bolniki.Njen partner pa je vzel porodniko.lo je za mesesec dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem