writing-img

porodniška in honorarno delo

clock-img

23.03.2009, 15:05

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Sem na porodniškem dopustu, vendar se mi ponuja honorarno delo. Pa me zanima ali moram višino zaslužka (avtorski honorar) javiti na CSD ali...kako je s tem? Lahko torej opravljam honorarno delo ne da bi prekinila porodniško? Hvala za odgovore.

clock-img

23.03.2009, 15:20

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ja lahko prek avtorske pogodbe

clock-img

23.03.2009, 16:11

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

avtorski honorar ne vpliva na višino starševskega nadomestila, ne pri izračunu in ne kasneje. nobene potrebe javet na csd. preverjeno, sem imela lani brez problema. mislim, da je podobno s podjemno pogodbo.
enakokot ob redni zaposlitvi, ki je zato ne prekineš.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 23.3.2009 16:14:39 >

clock-img

23.03.2009, 16:39

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Aha, torej kar veselo na delo user posted image . Hvala vama za odgovore!

clock-img

23.03.2009, 16:57

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ja, jaz sem še na porodniški in delam honorarno en dan v tednu. Sem pred porodniško klicala na CSD, kako je s tem, pa so mi rekli, da je praksa taka, da bi 20 ur nekje lahko delali na mesec kljub porodniški... ampak to je seveda težko izračunati. Jaz delam približno 12 ur - predavanja, poleg tega pa še kaj pišem, a mi seveda ne morejo izračunati, koliko ur je to. Tudi kaj posebej ne javljam nikomur - razen davčna vse ve user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem