cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

porodniška in iztek pogodbe za določen čas

clock-img

27.03.2007, 08:39

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Dajte mi pomagat, prosim.

Zanima me, kako je s porodniško (mislim z višino in trajanjem izplačevanja) če ti med porodniškim dopustom poteče pogodba? Če grem na prodoniško maja (PDP začetek junija), pogodba o zaposlitvi za določen čas pa poteče s 1. avgustom. Kako je v tem primeru z višino nadomestila v času porodniške in v času nege in varstva otroka?

Vaše izkušnje? Hvala!

clock-img

27.03.2007, 08:50

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Porodnisko dobivas do konca, zdravstveno te zavarujejo na socialni.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

27.03.2007, 08:53

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

In višina porodniške? je enaka skozi? ker sem dobila informacijo, da naj bi potem dobival sam tisto zajamčeno, kakih 60.000 bivših sit ?

clock-img

27.03.2007, 08:55

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ni res, dobivas vedno isto, se pravi tisti znesek, ki ga imas napisanega v odlocbi.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

27.03.2007, 09:05

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Imate vse takšne izkušnje? Ker se je slišalo grozno - 60.000 sit ?!?!?!

clock-img

27.03.2007, 09:10

clock-img

Anonimen

Ti dobiš porodniško izračunano po plači. Tistih 60.000 sit, pa dobijo tiste, ki so bile pred porodniško nezaposlene.

clock-img

27.03.2007, 09:20

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: bebe&jaz
In višina porodniške? je enaka skozi? ker sem dobila informacijo, da naj bi potem dobival sam tisto zajamčeno, kakih 60.000 bivših sit ?

Višina porodniške ostane nespremenjenauser posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

27.03.2007, 10:57

clock-img

lin

pencil-img

2504

Tako se je meni zgodilo pred 3 leti.
Nič porodniško dobivaš normalno do konca kot jo na začetku(tudi znesek),zavaruje pa te socialna.
Ko ti poteče pordniška se takoj prijavi na zavod ker ti pripada denarno nadomestilo,ki je tam cirka kot porodniška.Kolko časa pa ga prejemaš pa je odvisno od tvoje delovne dobe.
-do 5 let del. dobe je 3 mes.
-od 5 do 15 let je 6 mes
in nad 15 let se mi zdi da 12 mes ali neki takega
Ko pa ti to poteče pa zaprosiš še za denarno pomoč ali nekaj takega od zavoda,katera meni pol ni pripadala ker sva presegala.Ti gledajo povprečje zadnjih 3 mes.(tvojih in moževih prejemkov).
Če te še kaj zanima mi kr na ZS piši ti bom z veseljem pomagala,če bom znala.
LP

clock-img

27.03.2007, 11:09

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Hvala vsem zaenkrat. Da vidimo, kaj bodo rekli na CSD... No, upam, da se bodo strinjali z vami :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem