writing-img

porodniška in prekinitev delovnega razmerja

clock-img

01.09.2009, 12:05

clock-img

Nalini

pencil-img

919

Ojla.

Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška?

Hvalauser posted image

clock-img

01.09.2009, 12:44

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Najkasneje v osmih dneh po zaključeni porodniški.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

01.09.2009, 12:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Na zavodu se prijaviš takoj,ko dobiš delovno knjižico,rok je 8dni,potem pa greš na CSD in tam poveš,da si do marca v porodniški,ker se ti preostali dnevi vpišejo v delovno knjižico iz strani CSD-ja.Dobivaš pa še naprej porodniško in mislim,da tudi na zavodu nadomestilo,če si bila zaposlena več kot eno leto.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.09.2009, 13:34

clock-img

Nalini

pencil-img

919

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Na zavodu se prijaviš takoj,ko dobiš delovno knjižico,rok je 8dni,potem pa greš na CSD in tam poveš,da si do marca v porodniški,ker se ti preostali dnevi vpišejo v delovno knjižico iz strani CSD-ja.Dobivaš pa še naprej porodniško in mislim,da tudi na zavodu nadomestilo,če si bila zaposlena več kot eno leto.

ampak delovne knjižice več niuser posted image
kaj zdaj to pomeni - da se moram iti prijavit zdaj ali pa, ko mi poteče porodniškauser posted image

clock-img

01.09.2009, 15:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

ampak delovne knjižice več niuser posted image
kaj zdaj to pomeni - da se moram iti prijavit zdaj ali pa, ko mi poteče porodniškauser posted image

Kako je ni? Jaz jo imam še vedno.Ja pol pa idi brez tega na zavod in se prijavi,pa na CSD.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.09.2009, 20:32

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ne, ne greš se zdaj prijavit. Na zavod se prijaviš v 8ih dneh po prenehanju porodniške. Moraš pa javit na CSD, da si brez zaposlitve, zato da uredijo zavarovanje zate in eventuelno še za otroka.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem