writing-img

posedanje dojenčka

clock-img

13.09.2006, 21:14

clock-img

tita2006

pencil-img

86

Povejte mi prosim, kdaj ste začele s posedanjem vaših dojenčkovuser posted image .Naš ima štiri mesece in ne vem ali ga že lahko damo sedet ali je to še prezgodaj. Skrbi me namreč za hrbtenico.Hvala za odgovore

clock-img

13.09.2006, 21:16

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Zaradi prepovedi zdravnice iz RA, ga sploh nismo posedali do skor 8 meseca. Od takrat naprej je pa sam lepo sedel.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

13.09.2006, 21:16

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz ga nisem v nič silila. Ko se je sam usedel je sedel, prej pa ne. Tako je tudi s hojo. Ko bo sam shodil bo, jaz ga ne bom silila. Bo pa vsak čas, star pa 11m. Sam je pa začel sedet pri 8m. Treba je skrbet za njegovo hrbtenico.

clock-img

13.09.2006, 21:19

clock-img

lenika

pencil-img

6143

A do 8. meseca so pa kar ležali? naš je star 4 mesece in ko je na rokah noče biti več v ležečem položaju, joče in se rine navzgor.

clock-img

13.09.2006, 21:21

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja sej je moj tud tam jan, se pravi pri 4 m se začel dvigovat. Sej kolkr se sam je ok, ti ga pa ne posedaj. Če že more bit malo viši naj bo v polležečem položaju.

clock-img

13.09.2006, 21:23

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja saj moj, ko je na podlagi leži, samo, ko je pa na rokah, pa sedi, vendar se s hrbtom naslanja name in ko ga nosim ga tudi nosim pokonci, vendar s hrbtom naslonjenim name.

clock-img

13.09.2006, 21:38

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Sej pravim, ko ga imaš pri sebi v naročju ga imej tako polležeče. Tko ga ne sili, da bi ga npr. s povštri obložila, da bi sam sedel. Ali pa da bi ga dala že kar v stolček.

clock-img

13.09.2006, 21:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja saj moj, ko je na podlagi leži, samo, ko je pa na rokah, pa sedi, vendar se s hrbtom naslanja name in ko ga nosim ga tudi nosim pokonci, vendar s hrbtom naslonjenim name.

Tako je pravilno. Če bi ga pa dala sedet na kavč in obložila z blazinami, da ne pade, pa ni vredu, ker to pomeni, da še ne sedi.  Pa tudi ležalnik in voziček malo dvignete.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

13.09.2006, 21:42

clock-img

lenika

pencil-img

6143

V ležalniku in vozičku tako ali tako ni preveč rad (upam, da bo v vozičku potem, ko bo sedel raje), je raje na tleh na igralni blazini kjer se kobaca, pase kravice, pa na naši veliki postelji.

clock-img

13.09.2006, 22:36

clock-img

natalia

pencil-img

1423

saj boš vidla, ko bo kazal znake in željo, da bi sedel, ne prej. moja se je gor dvigovala, kot bi delala trebušnjake in protestirala vsakič, ko sem jo položila dol - potem pa nisem več vztrajala in sem ji malo dvignila naklon. je bilo tudi nekje okrog 4.meseca.

opazuj otroka - vse ti bo povedal.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

15.09.2006, 08:34

clock-img

smeska

pencil-img

73

Kako je pa potem s hranjenem goste hrane, kje jih pa hranite, če se ne sme posedati do 8 meseca? Mi imamo doma trip trap, ne vem kako bo to potem zgledalo (zaenkrat naš še samo leži)?

clock-img

15.09.2006, 10:44

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ja, jo pač hraniš v ležalniku. mi imamo sicer peg peregov diner, ki se da v 3 naklone in ko je bil čas za hranjenje sem jo imela v najnižjem naklonu. ni bilo problema.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem