writing-img

poslikava notranjih sten

clock-img

11.02.2009, 08:13

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Ženskice dobro jutro!

Ima katera kakšno idejo, kje bi se dalo kupit šablone za poslikavo sten, imam namreč idejo, da bi eno steno v dnevni sobi popleskala v čokoladno rjavo, na drugo steno, kjer bi bila osnova bela pa bi naslikala, pobarvala rjav vzorec, kot npr, nekaj arabskih črk ali kakšen drug vzorec... če me katera razume kaj mislim, bi jo prosila za idejo. Sama nisem čisto nič likovno nadarjena, da bi si znala izrisati negativ, niti ne poznam nikogar, ki bi imel to sposobnost. Verjetno se da to kje kupit, a še nisem zasledila kje!

Hvala!

clock-img

11.02.2009, 10:19

clock-img

tralala

pencil-img

220

Kot opažam so sedaj zelo moderne tapete z motivom, npr. rožami, ki so izrezljane (brez prozornega dela). O šablonah ni dosti govora. Malo bolj dol imaš povezavo na spletno stran o notranji opremi, pa boš razumela kaj mislim.

clock-img

11.02.2009, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.02.2009, 09:32

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

no drgač lepe šablone prodajajo tuki... http://www.hobbyart.si/index.php?page=shop.browse&category_id=215&option=com_virtuemart&Itemid=1

če bi pa želela kako unikatno poslikavo, pa se lohk obrneš name..moj mož namreč zlo dobr slika in dela tut poslikave sten..lahko tut na lara_mura@yahoo.com, tm sem bolj ažurna

clock-img

20.02.2009, 11:49

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Š to spletno stran poglejl Pri moji kolegici so dali ene vzorce delat na steno in je res noro dobro. Pa tudi cenovno je zelo ugodno.

http://www.dekoracije.si/

clock-img

20.02.2009, 19:38

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Punce full dobre tele strani. Mi je dal misliti, da malo prebekslam doma zadeve.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem