writing-img

posoda Fissler black edition

clock-img

13.11.2008, 19:02

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ali mogoče kakšna ve, če se ta omenjna posoda lahko pere v pomivalnem stroju? Sem namreč na internetu nekje zasledila da se lahko nkeje pa neuser posted image  in sem čisto zmedena. Jo nebi rada kupila če se ne pere v pomivalcu.user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.11.2008 20:39:41 >

clock-img

13.11.2008, 19:51

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Čiščenje posode iz aluminija je izredno enostavno. Ker se na posodo jedi ne primejo, je najenostavnejše ročno čiščenje. Lahko pa jo v vsakem primeru pomivamo v pomivalnem stroju.
to piše na ineternetni strani od ene trgovine.

- zaradi agresivnih čistil, se posoda ne pere v pomivalnem stroju
to pa na drugi.

mislm to pa je dvoumnouser posted image
piše pa tud da se material ne lušči.
ne vem probaj koga vprašat ki jo že ima.
samo pomoje glede na to da je mal višji cenovni razred da se lahko.

clock-img

14.11.2008, 16:28

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ja bad girl saj zato pa sem postavila to vprašanjauser posted image  ker sem to prebrala na eni in na drugi strani navodila glede pranja pa so drugačna čeprav je posoda istauser posted image . še kar čakam na odgovor če ga kakšna ima

clock-img

15.12.2008, 14:23

clock-img

Vlasta1

pencil-img

30

Sama inam tri Fissler posode, ki jih imam že kar nekaj let, sicer ne vem konkretno katere serije je a vso brez težav pomivam v pomivalnem stroju.

Pozdrav

Vl:)st;)

clock-img

15.12.2008, 17:46

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Jaz pa se posodi iz aluminija raje izognem....je kancerogena. Tiste dve rengli, ki jih imam, pa uporabljam kot podstavek, da hrana ne pride v stik z aluminijem. Pri pranju v pomivalcu pa je posoda potemnela.

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem