writing-img

pospešitev poroda

clock-img

23.07.2009, 16:59

clock-img

Anonimen

Ojla!  Če si že čez predviden datum poroda: zanima me, kaj pospeši pričetek poroda? Kaj pomaga, da prej rodiš? Hoja? Al kaj?
Hvala in LP!

clock-img

23.07.2009, 17:04

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Meni je pomagal sprehod na Rožnik.user posted image

So what....

clock-img

23.07.2009, 17:16

clock-img

Anonimen

meni sprehod po cerkniskem jezeru in voznja po zelooooo luknjastem makadamu.

clock-img

23.07.2009, 17:56

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Menda seks

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

23.07.2009, 19:34

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Vožnja po luknjah- makedamu ali pa hoja po stopnicah, nekatere pa prisegajo na user posted image user posted image user posted image . Dvoje od tega skominiraj in velik sreče.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

23.07.2009, 21:30

clock-img

Bam Bam

pencil-img

158

Joj, ko samo pomislim, kako sem se trudila s sexom 2 dni čez rok s tistim ogromnim trebuhom, mi gre kar na smeh user posted image
No, rodila sem 4 dni čez rok, tako da dvomim, da je bilo od tega sexa kaj efekta user posted image

Ti kar "čiči pa čaki" ;) Sej bo tudi tvoj prestolonaslednik izvolijo prikukati na svet, ko se bo odločil. Pa vso srečo na ta Dan D!

clock-img

23.07.2009, 22:00

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

probi nasvete sam te naši podnajemniki bodo itak ven mogl priti pa če jim je še ne vem kako luštn tam notuser posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

clock-img

23.07.2009, 22:48

clock-img

Vixen

pencil-img

141

Jaz že celo nosečnost ful hodim, tudi na Lj. grad, pa po stopnicah, pa sex je bil tudi na sporedu zadnje čase kar pogosto, ker naj bi pomagal... Pa še vroče kopeli vsak dan, jem ananas in še kaj, kar najdeš na netu. user posted image  No, danes sem pet dni čez PDP in se ne dogaja nič... user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:16

clock-img

piule

pencil-img

177

ja jaz zvem kaj ti pospeši porod...umetni popadki in nič več druzgauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 23:46

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Ja, meni je tudi babica na dan PDP rekla, da premalo seksava z mojim user posted image Pa sva hodila ob večerih na doooolge sprehode, pa tudi seksala, pa sem se vseeno načakala en teden čez rok, tako da nisem glih za nasvete dajat... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

24.07.2009, 07:10

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

probi nasvete sam te naši podnajemniki bodo itak ven mogl priti pa če jim je še ne vem kako luštn tam notuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2009, 07:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Menda seks

pol bom jst rodila leta 2011user posted image

clock-img

24.07.2009, 08:38

clock-img

simonalokar

pencil-img

654

počakaj da se sam odloči. če pa si že 5 dni čez ti bodo v krtatkem sprožili. veliko sreče lahk pa probaš skakatuser posted image user posted image user posted image

miška kako boš pa to spravila vn če imaš že tako težkegauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2009, 08:49

clock-img

Anonimen

kaj pa vem.....na stand by jo bom postavila...

clock-img

24.07.2009, 08:54

clock-img

barika

pencil-img

6448

Meni je pomagala umetna sprožitev porodauser posted image

clock-img

24.07.2009, 09:47

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Meni je pomagala umetna sprožitev porodauser posted image

Tudi meni user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2009, 14:41

clock-img

katjuša97

pencil-img

19

meni sexuser posted image preverjeno! smo pa vsi različni zato ni nekega recepta. sicer pa pusti času čas, še nobeden ni notri ostaluser posted image

clock-img

28.07.2009, 14:45

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Mene pa zanima, po koliko dneh preko PDP-ja ti sprožijo porod? Je v vseh P enako, ali ima vsaka svojo "politiko" glede tega? Ne vem, ali vsi čakajo na 42. teden, ali kaj prej?

clock-img

28.07.2009, 14:46

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Aja, pa še to - jaz sem že vse mogoče sprobala, pa nič ne pomaga. user posted image pride pač, ko je čas za to.. user posted image

clock-img

28.07.2009, 18:02

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Sprobala vse mogoče in vseeno čakala 8 dni čez pdpuser posted image

clock-img

28.07.2009, 20:49

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Sprobala vse mogoče in vseeno čakala 8 dni čez pdpuser posted image

Ja, pri meni bo zgleda da ista zgodbauser posted image

clock-img

29.07.2009, 10:15

clock-img

Anonimen

Pri prvem sva malo poseksala in čez 3 ure so se začeli popadki, rodila sem na rok.

Pri drugem sva preventivno začela seksat že en teden pred rokom, no, pa ni nič delovalo in so mi ga morali sprožiti 3 dni čez rok.

Pri tretjem bova kar ves čas seksala, ni vrag, da ne bi prišel ven user posted image

clock-img

30.07.2009, 12:47

clock-img

akin

pencil-img

158

@Rina: ja, malo je odvisno od porodnišnice, še bolj pa od nosečnice oz. kako pripravljena je - koliko je že odprta, je vse dovolj mehko, otrok nizko... Pa seveda tudi od želje nosečnice. Seveda lahko protestiraš proti sprožitvi, če si je ne želiš -pod pogojem seveda, da je vse ostalo ok. Ti pa na pregledih nekateri bolj forsirajo sprožitev, drugi manj razlike so tudi znotraj ene porodnišnice.

clock-img

31.07.2009, 12:50

clock-img

kitka1

pencil-img

327

Kar nekaj priporočil za naravno pomoč pri sprožitvi poroda kroži... Preberi si npr. tole:
http://www.zurnal24.si/Pospesite-porod-na-naraven-nacin/zstil/vasotrok/casnosecnosti/119354

Drugače pa naj bi v spermi bili prostagladini, ki mehčajo maternično ustje in zato lahko pospeši porod. Če dodamo še stimulacijo bradavic, je pa mogoče dobro imeti res torbo za v porodnišnico kje pri roki :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem