writing-img

postavljanje na nogice

clock-img

12.08.2005, 13:01

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

1. Zanima me po kolikem času so vaši malčki shodili odkar so se začeli postavljat na nogice. Naša se je žačela postavljat pred enim tednom, vendar vztraja na prstkih tako ,da hodi kot balerina. 2. Ali se sami odvadijo hoje po prstkih? Naša namreč "hodi" že od začetka po prstkih. Lep dan še naprej,pa čeprav deževen.

clock-img

12.08.2005, 13:25

clock-img

nynna

pencil-img

576

Tudi mi imamo "balerino". Meni je na razvojni rekla, da hodi po prstkih zato, ker še ni pripravljena na hojo. Eni praavijo, da pomaga, če jim obuješ čevlje, samo naša dobi živčni zlolm če jo obujemo tako da ne vem kaj bomo.:zmeden:

clock-img

12.08.2005, 13:28

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Ja moja dva bi tudi ves čas stala, pa včasih lepo stopita, včasih pa na prstke. JE pa v razvojni rekla, da ne smejo stati dokler stojijo na prstkih, ker še niso pripravljeni. Jaz ju sicer še ne dajem stati ampak včasih tako silita pa jima damo malo veselja.

clock-img

12.08.2005, 13:35

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Naša je pri 10,5 meseca začela takole po prstkih...Pa da smo jo držali za obe rokici. Čez ene 3 tedne je začela lepo hodit, po celih stopalih in tako, da smo jo džali samo za eno rokico.

Zdaj se spušča že sama.:bravo:

clock-img

12.08.2005, 15:28

clock-img

tinica

pencil-img

501

Naš tin se je prvič sam dvignil na noge v svoji posteljici ko je bil star dobrih 7 mesecev in od takrat naprej je to vsaki dan bolj prakticiral. Pri devetih mesecih mu je že uspelo daj je lepo hodil, če si ga držal sam za eno rokico, takrat je tudi bolj hodil po prstih. Sedaj pri 10 mesecih pa že prav lepo hodimo in prehodimo že celo stanovanje ne da bi padel.

Lp

clock-img

12.08.2005, 17:35

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Naša od 9. meseca hodi ob opori, zdaj, pri 10-ih pa že poskuša hoditi sama. Na nogice se je začela postavljati cca pri 7 mesecih.

Lp

clock-img

12.08.2005, 20:38

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Naša (10m) je par dni nazaj začela prav lepo korakat, če jo seveda za roke držiš. Nikoli se pa ni na prstke postavljla.

clock-img

16.08.2005, 01:24

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Moj sine je zdele star 8m in 1 teden pa z mojo pomočjo kar nekaj časa hodiva. Nikoli pa ni hodil po prstkih. Ko greva ven, ga vedno obujem.Shodil pa ne vem kdaj bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem