writing-img

posteljica

clock-img

09.02.2007, 19:00

clock-img

Elen

pencil-img

33

Punce, ima katera otroško posteljico, ki potem služi še kot mladinska postelja? Recimo od Lip Poljčane.
So lepe, ne tako drage glede dvojne funkcionalniosti. Zanima pa me če je to dovolj stabilno in kako se odense.

clock-img

09.02.2007, 19:02

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

ne vem zakaj ne bi bile stabilneuser posted image
V sadekotu imaš za 75 Evrov,imajo 3 x premično dno,3 letve daš lahko stran,da gre otrok sam ven ali notri,kasneje odstraniš stranice in imaš mladinsko posteljo

clock-img

09.02.2007, 19:08

clock-img

Elen

pencil-img

33

Lunc_a ne vem zakaj mi je ta stabilnost padla na pamet. ko sem omenila da bi imela tako posteljico, so mi eni začelo govorit o stabilnosti, če se to ne gunca in seveda jaz user posted image  sem postal malo skeptična, da se res nebi bilo tako kot mora biti fiksno.
hvala za idejo, na sadeko sem kar malo pozabilauser posted image

no, predvsem me zanimoajo vaše izkušnje.

clock-img

10.02.2007, 07:49

clock-img

popy1A

pencil-img

15

Meni je všeč bukela CRI Celje. Čakam ceno - sem jim poslala poizvedbo.

P

clock-img

12.02.2007, 10:26

clock-img

jasna

pencil-img

1159

Mi imamo posteljico od CRI Celje. Je definitivno stabilna, nč batuser posted image . Meni se zdi zelo lepa in praktična, cenovno je pa seveda ugodneje, kot pa kasneje kupovati še eno posteljo in jogi.
LP

clock-img

16.02.2007, 09:25

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

je sadeko res tako poceni?

Misliš v tovarniški trgovini, ali kaj?

popy1A ,... daj prosim, če ti ni težko napiši ceno za njihove posteljice

hvalaaaa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

clock-img

18.02.2007, 08:38

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Bukela od CRI je men osebno zelo draga. Jaz sem poizvedovala o njej v decembru, pa so mi poslali ponudbo in je prišla okrog 120.000 tisoč sit s previjalno desko. Men je to mal drago. Je pa res, da se razstavlja in sestavlja, tko da jo lahko nekaj časa uporabljaš, sam kot sem jaz razumela je treba vedno neke dodatne dele še zraven dokupit.

Lp

la la la

clock-img

20.02.2007, 15:00

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Kaj pa Ikea v Grazu. Tam jih imajo. Kakšna je pa kvaliteta pa ne vem, vendar čez  stvari kupljene v ikei nimam pritožb.

Gremo veselo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem