writing-img

posteljica v barvi oreha??

clock-img

22.02.2007, 10:03

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Živjo!

S fantom iščeva posteljico za najinega user posted image  v barvi oreha, ampak je nisva še nikjer našla. A jo je katera izmed vas kje našla? Zaenkrat bova imela miškota malega pri nama v spalnici in želiva imeti pohištvo vsaj približno v isti barvi...

Hvala za odgovore

LP

clock-img

22.02.2007, 10:24

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Bela je ful lepa, pa povsod zraven paše. Gre v vsako otroško sobo.
Drugače pa pokliči kakšne naše proizvajalce, če ti jo na oreh obdelajo. Ali pustijo nelakirano, pa jo sami pobarvate.

clock-img

22.02.2007, 11:31

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Če bi res rada, da ti v spalnico paše bi jaz na tvojem mestu vprašala tam, kjer si kupila spalnico (predvidevam, da imaš alplesovo, ker je to njihova tipična barva user posted image ) če mogoče delajo tudi otroške posteljice. Sicer pa kot so ti že predlagale bela, al pa vanilija recimo, pač nek kotrast je boljši kot nek pribljižen odtenek.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

22.02.2007, 11:34

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Jaz sem nekaj podobnega svetlemu orehu videla v Baby centru, vendar nisem 100%, ker še nisem natančno iskala. Tudi midva bi rada našla nekaj v tej barvi, ker imava tako spalnico, bele posteljice mi pa niso všeč.

Lp

clock-img

22.02.2007, 13:54

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Vem, da dava posteljico lahko delat, jo prebarvat... Mene zanima, če jo je katera od vas v tej barvi kupila ali videla v kaki od trgovin z otroško opremo ali pohištvom?

Pa hvala za odgovore, LP

clock-img

22.02.2007, 13:57

clock-img

Anonimen

user posted image Baby center-160 evrov

clock-img

22.02.2007, 15:40

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Ikea-Avstrija, na internetu poglej.

Gremo veselo.

clock-img

23.02.2007, 20:55

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Poglej še na spletni strani od tovarne Lip Poljčane:
http://www.lip-poljcane.si/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem