writing-img

posteljnina

clock-img

10.08.2007, 12:37

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Kje kupujete otroške posteljnine?

Pa ne mislim to za postelje 140×70 ali 120×60 ampak za ta velke postelje 190×80.

Rada bi pa take potiskane s kakšnimi disneyivimi junaki, ali pa motivi iz "cars" risanke. A take posteljnine prodajajo v Šparu na primer??

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

10.08.2007, 13:16

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Na najbolj čudnih mestih user posted image
- Strelo McQuin v Hoferju
- bagre preko Quelle
- čebelico pri Neckermannu

Disney imajo v Sparu, pa v ToysRus, tudi v katalogih. Meni najbolj pomagajo reklame, ki jih dobivamo dnevno v predal.

clock-img

10.08.2007, 14:28

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

se mi zdi da sem jih videla tudi v lesnini...

clock-img

12.08.2007, 16:13

clock-img

Putka

pencil-img

3105

V tisti štacuni v btc, kjer imajo tepihe, na dom dobivamo kataloge - aja, Creatina. Tam imajo polno disneya.

clock-img

12.08.2007, 19:40

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne vem od kod si...če si iz celja, pojdi v city park, v pritljičju, pri enem od vhodov je trgovina (se ne spomnim, katera) s takšno posteljnino...po moje se boš težko odločila, imajo res veliko izbiro disneyevih junakov in teh ala mojster miha, barbi varjante, garfield, avtomobili...cena je bila okoli 6000 bivših sitov user posted image

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem