writing-img

posteljnina na risane junake

clock-img

23.02.2009, 20:38

clock-img

ninula

pencil-img

151

danes sem kupla novo posteljnino na cars mojemu nečaku in sem zapravla 35 eurov. potem pa sem zasledila na internetu da jih prodajajo po 26 eurou klik user posted image
Kako sem bila jeznauser posted image . Meni se zdi malo pretirano 35 eurov za posteljnino, še posebej zdej ker je recesija. v šparu sem celo vidla da so od winx celo 45 eurov user posted image . vi kje kupujeste take stvari?
lp

clock-img

23.02.2009, 20:57

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Lahko te samo potolažim, da jo prodajajo tud za 39,99.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

23.02.2009, 21:03

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Tiste dražje so skoraj vedno 100% bombaž...
Tale Fifi je 50 bombaž, 50 poliester...  Mogoče je v tem štos... 

clock-img

23.02.2009, 21:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino user posted image Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. 

clock-img

23.02.2009, 22:42

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Jaz sem jo našemu kupila tu za 10 funtov- 11 eurov

clock-img

24.02.2009, 07:53

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, mislim, da se najbolj splača kupovat na e-bayu take stvari. Preverjeno user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

24.02.2009, 08:10

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ma kaj vem, meni 30€ ni tako težko dati za posteljnino user posted image Če kupiš tako za 15€ definitivno ni 100% bombaž (kar je zame 1. pogoj pri posteljnini), hkrati se pa po nekaj pranjih ali oguli in strga ali pa zmucka. 

Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž.
Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.

clock-img

24.02.2009, 09:06

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ne? Si stoprocentna? V Ikei dobiš tudi za 2,99€ po komadu posteljnine čisti bombaž.
Drugače pa imaš takšne ali drugačne motive od Nodijev, do M Mihe, Carsov, Roaryev itd, na ebayu pd 5,99funta dalje in je tudi v veliki večini čisti bombaž.

Koliko pa potem pride s poštnino vred?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem