cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pot do Lošinja in Paga . pomoč!!!

clock-img

04.03.2009, 17:55

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ker cincamo med dopustom na Lošinju (Nerezine) ali Pagom (Stara Novalja), prosim vse, ki poznate pot do enega ali drugega kraja, če mi lahko poveste, koliko traja vožnja in koliko so stroški prevoza (predvsem trajekt ali kake cestnine). Cca. Štartamo iz Ljubljane.
Hvala.

clock-img

04.03.2009, 18:05

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Ok. Stara Novalja:
- bencin za 2 x 210 km (+ po otoku kar ga porabiš)
- cestnina: za pri nas imaš itak vinjeto, na Hrvaškem odvisno kje greš: mi gremo po magistralki in damo 5 kun za avtocesto od Rupe do Rijeke.
- trajekt 2 x cca 140 kun (odvisno koliko podražijo, sedaj smo dali za avto + dva odrasla + 2 otroka nad 3 leta - ali je 6 user posted image  let- 122 kun, poleti je dražje, že lani smo plačali za isto postavko 140 kun)

Drugega mislim da ni, razen seveda, kafiči ob cesti user posted image

clock-img

04.03.2009, 18:26

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Na Pagu si pa v 4 urah, če imaš srečo s prometom in trajektom. Trajekt vozi cca 20 min.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

04.03.2009, 20:25

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Lošinj: Do Matuljev iz Lj. je mal čez 100 km do Brestove od koder izpluje trajekt še pribl. 30, trajekt vozi pribl. 20 minut cena trenutno 15 kun po glavi (za otroka od 3-12 polovična) in 96 avto. Po pristanku še 70-80 km po Cresu in Lošinju, oziroma odvisno kam ste namenjeni. Če gre vse gladko je iz Lj. vožnje pribl. 4 ure. Drugih stroškov (razen bencina + vinjeta) ni.

Druga varianta je na Krk čez most in s trajektom na Cres in pol do Lošinja. Mostnina je 40 kun, za trajekt je cena enaka kot zgoraj. Po otoku prišparaš kakšnih 10 km.
Mislim, da je časovno pribl. enako. ja pa dobro it malo prej od doma in ujeti prve trajekte, ki pa v sezoni ponavadi vozijo celo noč brez pavze.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

04.03.2009, 20:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Vrlo važno, saj greš na dopust user posted image

clock-img

04.03.2009, 20:53

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Vrlo važno, saj greš na dopust user posted image

No, tuki se jz strinjam. Sicer pa kej preveč planirat v sezoni je težko, zarad prometa in kolon za trajekte.
Moja izkušnja: mali je bil star pol leta, ko smo šli prvič pa smo rekli gremo nekam blizu, ker nismo imeli klime v avtu, rezultat: do Umaga smo se vozili 6 ur, bi bli lahko ta čas že v Dalmaciji.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem