writing-img

pot v tujino

clock-img

21.12.2009, 14:53

clock-img

biga

pencil-img

838

5. marca imam rok, pa me zanima vaše mnenje. Z družinico bi šli ta ali naslednji vikend v Bosno in Hercegovino, kjer ima mož sorodnike. A mislite, da ni dobra ideja zaradi višine nosečnosti, ki sicer poteka normalno? Se odpravljate na podobne poti?

clock-img

21.12.2009, 14:57

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Jaz sm bla v 7. mesecu nosečnosti v ZDA. Tako da... če se počutiš ok, ni razloga, da bi ostajala doma. Rodila pa tudi ne boš glih v Bosni user posted image .

clock-img

21.12.2009, 15:27

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Jaz tudi mislim da če se dobro počutiš ni razloga da nebi šla... do roka imaš pa konec koncev še kar nekaj časa...

clock-img

21.12.2009, 15:51

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Če se počutiš ok, pomoje lahko greš...oz. izkoristi dokler še lahkouser posted image  midva sva ful hodila okrog...od bratislave...vsak vikend sva se selila iz enega konca slo na drugega....pa šoping v italiji pa avstriji...v glavnem, skos sva bila nekje okrog. Potem pa me je kar naenkrat začelo tiščat dol...tak da še v trgovino sama ne upamuser posted image  v avtu še komaj sedim. Pa toliko planov sva še imela. Zdaj sem pa bolj nepremičninauser posted image  

< Sporočilo je popravil ellie -- 21.12.2009 15:53:45 >

clock-img

21.12.2009, 15:56

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz sem bila na potovanju od 7 do 8,5 meseca, brez problema.

clock-img

21.12.2009, 17:47

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Midva sva šla v moji prvi nosečnosti na izlet za nekaj dni in sva se vozila po alpah gor in dol. Noseča sem bila 4-5 mesecev. Je bilo super.
Zdaj pri tretji nosečnosti sva pa tudi midva hotela v Sarajevo k prijateljem (z avtom), ko sem bila noseča 5-6 mesecev. A sva se premislila nekaj dni pred tem (sva bilo že zmenjeno, da prideva), ko sva se vozila po naši preljubi dolenjski in je bilo meni celo pot slabo. Mogoče bi bila varianta z letalom..
če se v redu počutiš, pojdite.

< Sporočilo je popravil SaaS -- 21.12.2009 17:49:15 >

clock-img

21.12.2009, 22:49

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Jaz sem v 8. mesecu potovala z letalom v Luksemburg, brez problemov...  user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

22.12.2009, 15:59

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Če se v redu počutiš in tvoja nosečnost poteka normalno ni to noben problem ;)

clock-img

23.12.2009, 21:58

clock-img

teaju

pencil-img

26

meni je moj g rekel, da do 8 meseca brez problemov, če nimaš težav. Tudi mi se odpravljamo konec januarja na daljše potovanje z letalom.
pri prvi nosečnosti pa sem bila še 14 dni pred rokom na morju

clock-img

24.12.2009, 10:43

clock-img

Anonimen

Zadnjo službeno pot sem naredila noseča polnih 38t, za avtom, razdalja 600km. Ustavljati se na 1,5h, ese pretegniti in kaj popiti. To je vse. Pred tem pa s trebuhom po Grčiji. Spet nobene panike.

Ti kar v miru, saj ne greš v džunglo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem