writing-img

potepanje z avtodomom-Hrvaška

clock-img

26.03.2013, 12:17

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Odločamo, se , da bi letošnji dopust šli z avtodomom po Hrvaški obali.Tam do max. 10 dni, ker si zaradi službe ne moremo več privoščiti (s.p.), že to bo veliko. Ima katera kakšno idejo ? Razmišljala sem, da bi se direkt peljali Pulo in od tam naprej do kam bi prišli...

clock-img

26.03.2013, 19:38

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz si pomagam z Geogle earth,ko potujemo po Evropi,da si vsaj približno pogledamo kje bi šli ko kam gremo.
In potem si nekako spalniram vsak dan kaj bomo gledali in kam bomo šli.
Pomagam si še z via.michellin stranjo kjer dobim koliko so kraji med sabo oddaljeni.
To nam pomaga,da si lahko skombiniramo koliko se bomo vozili in koliko pohajali.

clock-img

27.03.2013, 15:46

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Hvalauser posted image si bom ogledala in splanirala.

clock-img

29.03.2013, 08:08

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Odločamo, se , da bi letošnji dopust šli z avtodomom po Hrvaški obali.Tam do max. 10 dni, ker si zaradi službe ne moremo več privoščiti (s.p.), že to bo veliko. Ima katera kakšno idejo ? Razmišljala sem, da bi se direkt peljali Pulo in od tam naprej do kam bi prišli...

Saj u bistvu plan že imaš. user posted image Vsedete se v avtodom se zapeljete do Pule, tam prenočite in potem ga pičite dalje za nosom! Krasen dopust, nimaš boljšga! Vsaj zame user posted image To da ne veš kje boš spal in kaj boš jedel za nevemkolk dni v naprej, je meni čar potovanja in potegne iz nas vedno tisto najboljše! Si zabaven, sproščen, neobremenjen, prisiljen se znajti in pri tem združiti vse moči družine, vsak prispeva svojo najboljšo idejo in je pomemben član družine, na dan pride tista 'prvinskost', želja po druženju z ljudmi, če moraš kaj vprašati, si sposoditi, ali pa samo voščiti dober dan, si bolj povezan z naravo, skratka, lahko bi naštevala do jutri prednosti dopusta 'za nosom'user posted image !

clock-img

01.04.2013, 11:07

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Saj u bistvu plan že imaš. user posted image Vsedete se v avtodom se zapeljete do Pule, tam prenočite in potem ga pičite dalje za nosom! Krasen dopust, nimaš boljšga! Vsaj zame user posted image To da ne veš kje boš spal in kaj boš jedel za nevemkolk dni v naprej, je meni čar potovanja in potegne iz nas vedno tisto najboljše! Si zabaven, sproščen, neobremenjen, prisiljen se znajti in pri tem združiti vse moči družine, vsak prispeva svojo najboljšo idejo in je pomemben član družine, na dan pride tista 'prvinskost', želja po druženju z ljudmi, če moraš kaj vprašati, si sposoditi, ali pa samo voščiti dober dan, si bolj povezan z naravo, skratka, lahko bi naštevala do jutri prednosti dopusta 'za nosom'user posted image !

To se pa tudi jaz popolnoma strinjam,mi gremo tudi tako ponavadi user posted image
Lani smo šli eno tako varianto po Nizozemski in moram povedat,da je bilo čudovito,brez nekih težav user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem