cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

potni list/osebna izkaznica?

clock-img

12.02.2006, 18:44

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Z malim nameravamo v kratkem v tujino (Italija, Avstrija) - kaj je bolje, da nabavimo: potni list ali zadostuje osebna izkaznica? Takrat bo star 10 mesecev.

clock-img

12.02.2006, 19:07

clock-img

AR

pencil-img

75

Velja že osebna izkaznica. Ampak premisli, če boste poleti šli kam z letalom se bolj splača urediti potni list. Ta velja tako za Avstrijo, Italji,... kot za bolj oddaljenen države. Milim, da oba veljata za otroke 3 leta. Mi smo naši pupi, ko je bila stara manj kot en mesec uredili potni list. Smo bol leteči in se nam je to bol splačalo. 

clock-img

12.02.2006, 19:35

clock-img

tulip

pencil-img

917

Osebna izkaznica velja po celi EU in sicer 2 leti, potni list pa po celem svetu in to 5 let. Je pa pot. list še enkrat dražji...
Pa mimogrede, a ni smešno to s fotografijami.... 2 ali 5 letnik s fotografijo user posted image ....!

clock-img

12.02.2006, 19:52

clock-img

petja

pencil-img

998

Midva sva se odločila za potni list, ker greš z njim res povsod lahko (lahko npr. letiš tudi čez lužo). Ker rada potujeva, imava v planu, da bova potovala tudi z user posted image . Potni list velja 3 leta (sva ga dala delati pred 1 mesecem), je pa res dražji od osebne. Ampak potem osebne ne rabiš. Če pa daš delat osebno, se ti lahko zgodi, da boš morala kasneje delati še potni list.

Lp, petja 

clock-img

12.02.2006, 20:18

clock-img

Anonimen

naša punca in clo js mava samo osebni, ker dl kot do hrvaške in avstrije še nismo šli...če nas bo pa kdaj extra zamikalo kam it bova pa obe dale še pasporte delat. zaenkrat pa ni potrebe ker ne potujemo tolk.

clock-img

12.02.2006, 20:21

clock-img

Anonimen

Če greš z letalom kamorkoli rabiš potni list. Tudi v članice EU.
Mi bomo nabavili potni list.

clock-img

12.02.2006, 20:35

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz bom tudi mojemu pikcu dala delat potni list... samo da mu mal vec lask zraste user posted image user posted image ... tudi jaz imam samo potni list

Mami, pika moja!

clock-img

12.02.2006, 20:51

clock-img

Stajerka

pencil-img

138

Kolikora jaz vem velja:

• potni list 3 leta
  • osebna izkaznica pa 5 let (saj pri nas).

clock-img

12.02.2006, 21:02

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Jst sm mela isti problem. Na koncu smo se3 odločili za osebno izkaznico, ki velja 5 LET!!! ZAGOTOVO! Potne liste bodo baje s časoma menjali.

clock-img

12.02.2006, 21:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tudi po EU lahko z letalom potuješ z OI user posted image  

oba dokumenta smo pa dolžni sami menjat, ko se otrok bistveno spremeni user posted image

naša ima OI, kr za enkrat ne nameravamo kam dlje od EU, ko bomo pa šli, ji bom pa takrat dala dela PL user posted image

clock-img

12.02.2006, 21:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi smo dali narediti potni list. Nikoli ne veš, kam nas pot zanese....user posted image

clock-img

12.02.2006, 22:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi smo lani naši nabavili osebno izkaznico - je bila mesec in pol stara, ko smo šli na dopust. Pa za v Avstrijo je tudi veljala, letos načrtujeva še Italijo, pa je zaenkrat dovolj osebna, ker gremo povsod z avtom.

clock-img

13.02.2006, 09:17

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Julija 2004 smo dali delati potni list, veljavnost pa je 2 leti, tako da moramo letos spet.

clock-img

13.02.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem danes naredila malemu potni list. Cena: cca. 7.200 sit, veljavnost za mojega je 3 leta (star je 3 mesece), nato pa bo dobil za 5 let, ko mu ta preteče.

clock-img

13.02.2006, 11:48

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

Če greš z letalom kamorkoli rabiš potni list. Tudi v članice EU.

NI RES! Povsod v EU ti velja samo osebna izkaznica, pa če tja prideš po luftu ali pa po tleh! Preverjeno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem