cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

potovanje

clock-img

06.02.2007, 19:54

clock-img

country

pencil-img

266

Drage ringarajevke!

Muči me dilema. Situacija je takale: možnost imam za deset dni potovat v Brazilijo. Jaz pa bom v času potovanja v petem mesecu nosečnosti.

Rada bi šla, vendar mi je ginekologinja odsvetovala potovanje. Sicer nimam nikakršnih težav, vendar vem da trenutno stanje ni siguren znak da bo vse v redu.  G pravi, da je let nevaren zaradi pritiskov, da je celotno potovanje velik napor zame in da ne ve kako bo v primeru hujših zadreg (niti jaz).

Vem, da se moram odločiti sama, vendar vas vseeno prosim za nasvet in mnenje.

clock-img

06.02.2007, 20:08

clock-img

Anonimen

Jaz bi upoštevala mnenje G in ne bi šla.

clock-img

06.02.2007, 20:29

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

če nimaš nobenih težav v nosečnosti lahko letaš z letalom brez problema.

clock-img

06.02.2007, 20:52

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tudi jaz imam možnost leteti v Brazilijo- ampak sem si vbila v glavo, da ne bo nič. Potujem lahko še kdaj, zdaj pa bom primarno poskrbela za naju z user posted image . Hehe, a si mogoče na FA? Maja se gre tja za 10 dni namreč.

Pa lepo nosečnost še naprej!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

06.02.2007, 20:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aja, btw. -z mojim sva "poskrbela", da skušnjava ne bo prevelika in se nama je posrečilo imeti rok poroda ravno v času potovanjauser posted image  Hja, torej itak ne bi bilo nič- lahko bi pa seveda planirala otročka kasneje (je bla debata tut o tem- če si tako zelo želim v Brazilijo) in sem se odločila za družino.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

06.02.2007, 21:23

clock-img

Solero

pencil-img

466

Ko pretehtaš vse najslabše možne scenarije, se boš lažje odločila.
Možnost, da bo vse v redu, pri tem ne igra vloge, ker ta možnost vedno obstaja. Relevantne so tiste druge...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem