writing-img

potrdilo o materinski šoli za očete

clock-img

14.10.2008, 10:26

clock-img

lara žana

pencil-img

31

spoštovane,

zanima me, ker grem rodit 2 nisem šla zdaj v materinsko šolo, saj sva jo s partnerjem obiskovala že prvič. pa zdaj partner nima več potrdila,ali bo lahko zraven mene v porodni sobi v P Celje? Kako je blo z vami?

clock-img

14.10.2008, 10:52

clock-img

Kabija

pencil-img

45

no, da povem še svoje mmenje o tem.

ko sem šla jaz rodit sploh nobeden od naju ni imel šole za starše, in naju v porodnišnici sploh nihče ni vprašal za potrdilo oziroma ali sva šolo obiskala. Res pa je da sem rodila v 33 tednu in ravno ko sem imela namen obiskat šolo me je vse skupaj prehitelo.

clock-img

14.10.2008, 11:57

clock-img

maja&m

pencil-img

646

s tem potrdilom je tudi kar nekaj. Midva sva materinsko šolo obiskovala pred 3 leti,pa saj mi ni žal. Je bilo takrat le prvič. Šla sva tudi zato,da je "lahko bil zraven" pri porodu. Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.
Letos nisva šla v materinsko,pri porodu praktično ni bil zraven,ker sem hitreje rodila,kot pa je njemu uspelo priti. Tako,da nama potem niso računali prisotnosti. Sestra je tudi letos rodila,pa tudi nista šla v materinsko,pa je fant lahko bil brez problema zraven. Je pa primarij Weber za medije objavil,da materinska šola ni pogoj in obvezna za prisotnost pri porodu.

clock-img

14.10.2008, 12:56

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Ja prisotnost partnerja se pa itak plača.

Pri nas v Mb to ni plačljivouser posted image . Moj je bil tudi drugič z menoj, imela sem staro potrdilo o opravljeno MŠ zraven. Pa me sploh noben ni nič vprašal, tako da bi komot brez vsega bil prisoten.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

14.10.2008, 16:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V Lj je plačljivo odvisno od dneva oz. od osebe, ki te sprejme. Vsaj po mojih izkušnjah.
Potrdilo o pristonosti pa sploh nihče ne pogleda.

clock-img

14.10.2008, 17:02

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

Tu so informacije za posamezne porodnišnice - ali je potrebna materinska šola, koliko se plača prisotnost partnerja, pomembne telefoneske,...itd:

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

15.10.2008, 12:54

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

O CE porodnišnici je bilo že veliko napisanega. Razumem, da je fajn dobiti čim bolj sveže podatke in da se (če že) odpre nova tema, ni pa potrebno za vsako stvar, ki vas zanima glede ENE porodnišnice, odpreti nove teme. Prosim, da naslednjič vse to združite v eno temo.

Lp, Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

22.10.2008, 10:00

clock-img

Anonimen

Midva sva hodila v materinsko šolo pred 8 leti.Pa naju junija letos ni nihče vprašal za potrdilo.Sej itak plačaš.Potrdila ti ni treba met.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem