writing-img

potrebujem pomoč

clock-img

06.02.2006, 22:10

clock-img

beli

pencil-img

118

Živjo!

Ne vem sicer kam se naj obrnem in koga naj vprašam, zato sem rekla, bom kar povprašala na forumu, če ima katera podoben primer ali je seznanjena s tem. Moja prijateljica dela pogodbeno. Zelo si želi otroka in bi ga rada imela sedaj, preden gre v službo, ker sicer se boji, da se bo vse skupaj preveč zavleklo. Izpite na faksu je že dokončala, le diploma jo še čaka. Saj veste, če dobiš službo, pa še ne moreš pol takoj it na porodniško. Vglavnem, če katera ve koliko pomoči dobi ženska brez prihodkov? Mislim, da še ima status študenta.

Za odgovor se vnaprej zahvaljujem

Lep pozdrav

clock-img

06.02.2006, 22:26

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Tukaj je en zelo dober link:
http://www.studentskedruzine.com/praviceDruzin.html

LP, jjasna

clock-img

07.02.2006, 16:06

clock-img

sara2

pencil-img

28

Pozdrav.
Mamica, ki je samohranilka (ki živ z otročkom in ločeno od partnerja,) prejema približno 45.000 socialne podpore zase, za otročka dobiva cca 14.000 socialne podpore in nato še prejme otroški dodatek, ki pa je najvišji cca 21.000. Višina otroškega dodatka se izračuna glede na prihodke članov, ki so prijavljeni na istem naslovu.

Tako, to je to. Upam da sem kaj pomagala.

clock-img

07.02.2006, 16:41

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Naj gre v službo. Na porodniško greš, ko si noseča in ne ko prideš v službo.

Od kje pa prijateljica ve, da bo zanosila, ko bo tako hotela?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem