cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povečana temperatura

clock-img

03.12.2007, 17:41

clock-img

Anonimen

Pozdravljene. Ali obstaja možnost, da je zaradi zanositve povečana telesna temperatura na 37.2?  Test mi še ni nič pokazal, ampak mi tudi prejšnič ni... Zanimajo me vaše izkušnje...

clock-img

03.12.2007, 17:44

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

tudi mene to zanima,...

clock-img

03.12.2007, 19:19

clock-img

Anonimen

evo...sem kar sama posikala odgovor;

Povišana telesna temperatura: Povišana telesna temperatura se pojavi pred vsako menstruacijo in tudi v času nosečnost. Če vam povišana temperatura ne pade na normalno v dveh tednih, morda pomeni, da pričakujete dojenčka.

lp

clock-img

03.12.2007, 19:27

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Seveda. Saj vemo, da se po ovulaciji bazalna temperatura (BT) dvogne in pravilo je, ce ostane povecana 17 dni imas veliko moznst, da si noseca. da to ves, si je seveda BT potrebno meriti ze pred ovulacijo sicer ne ves koliko casa je povecana.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

04.12.2007, 16:07

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

ja, tako je bilo tudi pri meni, in potem ji je test o nosečnosti to teorijo potrdil.

Čestitam.

clock-img

04.12.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Lepo pozdravljene!
Sama dva tedna vem, da sem user posted image . Po koncu ovulacije, oz. zadnji teden pred user posted image  , sem imela povišano temperaturo od 36, 9 do 37,2 oz. 37,4. To je bil prvi znak, da se morda ta mesec dejansko kaj prime. In se je!
Moje mnenje je, da počakaj še nekaj dni, da vidiš, če dobiš nezaželeno user posted image , če je pa ne bo, pojdi po test in se pusti presenetiti. Lp, K.

Pričakuj malo, upaj na najboljše. Potem pa: que sera, sera.

clock-img

04.12.2007, 16:17

clock-img

Hator

pencil-img

756

Mene pa v zvezi s tem vpr. še nekaj zanima. Zadnjič mi je namreč splošna zdravnica veselo razlagala, da se mi telesna temperatura v tem času (ovulacija, zanositev) itak poviša in da to kao ne pomeni, da ima človek vročino.
No, jaz pa stvari razumem drugače, in sicer nekaj je telesna temperatira, ki si jo merimo pod pazduho, drugo pa bazalna (merimo npr. v ustih). In če si tako merim normalno temperatura ni enaka. Se je zdravnica zmotila??
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem