writing-img

povečani levkociti

clock-img

27.09.2007, 12:32

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Mi se že dva meseca ukvarjamo in belimo glave ker se naši Lari  ( stara 3 leta ) dogajajo čudne stvari, nap. vročina 40 en dan drugi dan kot da ni nič, pa spet.... nima ne vnetega grla, ne ušesov, ne kašlja, ne smrka skratka ne vejo dr. kaj je.
Sedaj pa Lara že dober teden jamra da jo bolijo kolena in noče več na sprehod, sledi jok
Smo včeraj dali zopet kri preventivno in je imela povišane levkocite zg. meja je 10 Lara pa je imela 15 vendar dr. ni nič ukrepala pravi, če bodo čez 2 tedna še bolela kolena naj se pridemo pokazat.
Mene pa te izvidi vseeno skrbijo ker se očitno res nekaj kuha v telesu.
Kaj je v takem primeru za narediti.
Ma katera podobne izkušnje.

clock-img

27.09.2007, 13:08

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A ni ravno nekaj dni nazaj ena pisala o svoji punčki, ki so jo bolela kolena?
Zdaj grem pa poiskat.

clock-img

27.09.2007, 13:09

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

clock-img

07.10.2007, 21:39

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Levkociti so lahko povečani tudi ob bolečini..

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

08.10.2007, 07:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

Naš je dobil ob povečanju levkocitov antibiotik. Vendar je imel veliko število le-teh. Sam zdravnik je rekel, da če je v meji "normale"  ga ne bi dajal. Ker pa je imel res visoko št. le-teh, je rekel, da rajši ne bo tvegal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem