writing-img

povišana telesna temperatura

clock-img

21.01.2006, 17:08

clock-img

N30

pencil-img

55

Sem mamica 5 - mesečnega dojenčka. Pred 2 dnevoma je naenkrat dobil vročino 38 st. C. Po svečkah Paracetamol vročina pade, ampak takoj potem ponovno naraste. Ponoči naraste vročina do 39 st. C. Drugače pa nima nobenega izcedka iznosu, ušesk nima vnetih, v prsih mu ne hrope. Ali mislite, da bi lahko bili to zobki (nima še nobenega). Ali mislite, da bi ga morala peljati k zdravniku? Hvala za nasvete. Lp
N30

clock-img

21.01.2006, 17:20

clock-img

total

pencil-img

4453

Če vročina traja več kot 3 dni ga pelji.

clock-img

21.01.2006, 17:20

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!
Ja vse je možno,lahko so zobki,lahko se kaj kuha.Ponavadi je predhodnica
kakšne viroze povišana temperatura,kar nekaj vzrokov je možnih.
Zato pa,če se bo vročina ponavljala tri dni in bila visoka,je bolje,da stopiš do zdravnika.

clock-img

21.01.2006, 17:59

clock-img

sminc

pencil-img

217

Mi smo meli pred 2 tednoma neki takega. Vročina okrog 38.5 brez nahoda in kašlja. Po 3 dneh sva šla k zdravniku ki je ugotovil rahlo vneto žrelo. Naslednji dan je vročina padla, pojavile so se pikice po trebuščku in nogicah,ki so naslednji dan izginile. Rezultat- prebolel je 6 bolezen.
Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

clock-img

21.01.2006, 17:59

clock-img

Anonimen

Jaz bi samo to povedala: kadarkoli sem jaz našo zdravnico klicala, ko je bil Tibor še tako majhen, kot tvoj otrok, in je imel vročino  akli karkoli, mi je rekla, naj se prideva pokazat, ker je še tako majhen. Ker če gre pri majhnih otrocih kaj narobe, gre zelo.
Drugače pa zdravnik v meni pravi, da gre za 5. otroško bolezen. Jutri ali pojutrišnjem bo vročina padla in hkrati se bodo pokazali izpuščaji.user posted image

clock-img

21.01.2006, 18:01

clock-img

Anonimen

Aja, ja, 6. otroška bolezen. Ti dve vedno mešam. Nisem čisto zdravnica, pa se zgodi.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem