writing-img

povišani levkociti že več let?

clock-img

22.11.2011, 13:42

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Zanima me če je imel kdo od vas povišane levkocite več let pa , zaradi česa je to bilo?

clock-img

23.11.2011, 09:29

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Kaj pa znižane? Jaz imam že leta levkocite okoli 3m pa pojma nimajo, zakaj. Vsak sistematski je panika. Se mi pa znižajo tudi na 2....

clock-img

23.11.2011, 09:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Povišani levkociti so (lahko) znamenje (tudi momentalno prikrite, z drugih vidikov) levkemije.

clock-img

23.11.2011, 10:34

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Vztrajaj na dodatnih preiskavah, da najdejo vzrok. Več let??? user posted image user posted image user posted image

Se strinjam s Kerenso. Ali imate v družini koga, ki je zbolel z levkemijo? Jaz imam kar nekaj sorodnikov, zato sem vedno pozorna pri levkocitih.

clock-img

23.11.2011, 14:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.11.2011, 16:37

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest sem imela več let levkocite na zgornji meji (ampak nikol čez), trombocite pa čez. diagnoza - Hashimotov tiroiditis (avtoimunska bolezen ščitnice).

torej eventuelno je lahko avtoimunska bolezen - revma, lupus, ...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

27.11.2011, 09:11

clock-img

madela

pencil-img

4734

Tudi jaz imam že kar precej časa,pri vsakem pregledu krvi zvišane levkocite. Meni so rekli,da je to zaradi kajenja in astme user posted image

clock-img

15.12.2011, 21:52

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Mož ima že več let povišane levkocite pa so ga na vsakem zdravniškem čudno gledali pa ga spraševali če pije, ampak sploh ne pije alkohola in niti ne kadi, pa so mu rekli da ima slaba jetra, tako da bo moral še na dodatne preiskave da se sploh vidi kaj je, na koncu se pa začudiš kako saj nikoli ni ne kadil, tu pa tam je spil mogoče v celem letu liter vina to pa je tudi vse. Drugače pa ni da bi se počutil kaj slabo ali pa imel kakršnekoli težave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem