cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

povijalne plenice

clock-img

01.07.2005, 21:19

clock-img

sc-2

pencil-img

12

Kje kupiti povijalne plenice (Ljubljana) ? Koliko jih potrebujem ? In ali so na voljo tudi v barvah oz.pisane ?

clock-img

01.07.2005, 23:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Seveda obstajajo barvne (rumene, zelene, modre, roza). Jaz sem jih dobila od kolegic (vseh barv), potrebujem pa jih ne več kot eno (pa še eno za vsak slučaj za rezervo, če je ona slučajno v pranju), kajti jaz jo "široko" povijam le ponoči, ker ima kolke OK, podnevi pa bi ji bilo prevročein lahko brca. :sloncek::sloncek:
Kolikor pa vem, pravijo, da v Lj sploh ne uporabljate več teh plenic, razen, če je s kolki kaj narobe. :zmeden2:

Dobiš pa jih v otroških trgovinah (Baby center, Pikapolonica, Ariel,...)
So pa lepše in bolj praktične, kot so bile včasih.

clock-img

02.07.2005, 08:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če je s kolki vse ok, jih ne rabiš.
Če pa se boš vseeno odločila povijat tako, pa več kot 3 povijalne ne rabiš.

clock-img

02.07.2005, 09:00

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Jaz sem jih kupila v Pletiljstvo Tome-Šiška, cena bele 300 SIT, cena barvaste 500 SIT, jaz sem jih vzela 6.

Drugot so dražje....

Lp

clock-img

02.07.2005, 09:03

clock-img

Anonimen

mi jih ne potrebujemo,drugace smo nabavli 3:)

clock-img

02.07.2005, 09:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi 4 nabavila, pa več kot dve ne bom potrebovala. Kot so že punce prej povedale,široko povijanje ni potrebno, če so kolki ok. Otročku je v papirnati plenički manj vroče, pa še bolj se lahko razbrca, če ima krče...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem