writing-img

povrnitev prevoznih stroškov pri ivf

clock-img

19.08.2007, 19:07

clock-img

sončy

pencil-img

24

lep pozdrav vsem skupaj!
sem nova clanica pa me zanima, ce ima katera od vas izkusnje s povrnitvijo prevoznih stroškov v Lj.sem že drugič na ivf-ju, prvič nisem sploh dala vloge za prevozne stroške, sedaj pa sem. Sem namreč pri Dr. Rešu pa mi je samo rekel da oni tega nimajo. Pri svoji G sem dobila napotnico in naj bi jo dala vsakič, ko pridem v Lj, podpisat. Kako je s tem? Prosim za kaksen odgovor, če ima katera že izkušnje s tem.
Najlepša hvala že v naprej

clock-img

19.08.2007, 19:18

clock-img

Anonimen

List za povrnitev stroškov dobiš pri svoji zdravnici. Ko boš nehala z ivf-jem, boš ta list dala sestri v Ljubljani in ti bo napisala gor datume obiska pri njih in za vsak datum štampiljko.S tem greš potem na ZZZS v svojem kraju in oni ti potem povrnitev delnih stroškov nakažejo na tvoj račun, katerega jim moraš tudi dostaviti. V roku 14.dni ti vrnejo denar, ki ga je zelo malo, nekaj pa le je.user posted image

clock-img

19.08.2007, 19:56

clock-img

sončy

pencil-img

24

List sm ze dobila pri svoji zdravnici. Kaj pa glede na to da imam punkcijo in pa transfer v Postojni? Pomeni to da moram potem se enkrat v Lj samo do sestre da mi potrdi in poštemplja? Kako je pa s Postojno? Mi tudi tam poštempljajo?

Hvala ti za tako hiter odgovoruser posted image

clock-img

19.08.2007, 19:59

clock-img

Anonimen

Za Postojno pa na žalost ne vem, ker sem bila samoplačnica. Če greš preko zdravstvenega zavarovanja, daj tisti nalog tudi v Postojni.

clock-img

19.08.2007, 21:34

clock-img

pika30

pencil-img

1150

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

List za povrnitev stroškov dobiš pri svoji zdravnici. Ko boš nehala z ivf-jem, boš ta list dala sestri v Ljubljani in ti bo napisala gor datume obiska pri njih in za vsak datum štampiljko.S tem greš potem na ZZZS v svojem kraju in oni ti potem povrnitev delnih stroškov nakažejo na tvoj račun, katerega jim moraš tudi dostaviti. V roku 14.dni ti vrnejo denar, ki ga je zelo malo, nekaj pa le je.user posted image

Točno tako kot si opisala je v Mariboru,splača se takrat ko se pelješ večkrat v enem mesecu na pregled.Jaz se ne spomnim več koliko točno sem dobila nazaj,vseeno boljše malo kot pa nič.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem