writing-img

power juicer

clock-img

30.07.2006, 15:08

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Saj ne vem, če to spada sem, vendar, a ga katera ima?????
Onega z reklame ja.

Sem ravno zadnjič naletela spet na to reklamo in se v meni prebudi slaba vest glede našega "zdravega" prehranjevanja. Sploh moji user posted image  nič kaj dosti zelenjave nočeta.

No, če ga katera ima, kako se obnese, se splača to zadevo kupit??

Thanks

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

30.07.2006, 15:15

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Jaz tudi premišljujem o nakupu kakšne take napravice, a kar sem uspela izvedet je to, da je edini PRAVI sokovnik GREENSTAR, ker baje ne uniči vitaminov, hranilnih snovi, da drugi juicer-ji s samimi delovanjem v bistvu ne naredijo  veliko za to zaradi česar jih navadno kupimo...

No in sedaj tuhtam na kakšen način bi prišla do tega greenstara po kakšni bolj normalni ceni ( stane cca 130 000 sit)..

lp,

S.

clock-img

30.07.2006, 16:12

clock-img

Anonimen

Jaz imam tega in ga ne morem prehvaliti. Vreden svojega denarja.

user posted image

user posted image

Električni sokovnik, PHILIPS, HR 1861
user posted image
user posted image

Moč 700 W, 2 hitrosti, snemljiva posoda za ostanke prostornine 2 l, mrežica, velika cev za polnjenje ustreza velikosti celega jabolka, varnostni mehanizem, dodatki: vrč za sok prostornine 1,5 l s snemljivim odstranjevalcem pene, ščetka za čiščenje.

clock-img

30.07.2006, 20:52

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Urska, vreden koliko denarja???

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

30.07.2006, 21:00

clock-img

lol

pencil-img

533

clock-img

30.07.2006, 22:06

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Hvala, lol!

lp, rainbow

clock-img

30.07.2006, 22:20

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

jaz imam ta power juicer iz reklame že 3 leta in sem ful, res ful zadovoljna z njim, vse sadje se sedaj poje oz. spije, redko kdaj kaj ostane. Zelenjava isto, tisto kar pa ostane od zelenjavnega soka na drugi strani pa porabim za kremno zelenjavno juho, tak dobre juhe verjemi še nisi jedla. Pa tudi sok ima sploh jabolčen tako dober okus, res. Pač problem je pri čiščenju, drugač pa je super..

Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

clock-img

31.07.2006, 21:30

clock-img

Anonimen

mene pa samo zanima a ,lahko not vržeš vse sadje recmo banane k so mehke pa takle??

clock-img

01.08.2006, 20:47

clock-img

lol

pencil-img

533

Tudi banane.Če se boš odločila za sokovnik,dobiš zraven recepte pa boš vidla kaj se vse sme in nesme.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem