writing-img

pozdravček

clock-img

18.04.2008, 14:14

clock-img

teičy

pencil-img

92

Lep sončen pozdravček vsem uporabnicam portala, posebno pa tistim, ki si želijo v kratkem postati mamice user posted image

clock-img

18.04.2008, 14:31

clock-img

M1987

pencil-img

656

POZDRAVČEK TUDI TEBI IN OSTALIM BODOČIM MAMICAM user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

18.04.2008, 14:36

clock-img

teičy

pencil-img

92

lepo, čestitam. user posted image
Drugače pa sem jaz še čisto nova tuki in upam da se bom znašla....user posted image

Kdaj pa pričakujeta?

clock-img

18.04.2008, 14:41

clock-img

M1987

pencil-img

656

MI ŠE DELAMO NA TEM, DA BOMO POTEM PRIČAKOVALI user posted image  NAJ TI POVEM DA JE RR FUL DOBER PORTAL, LE VČASIH ZNAŠ NALETETI NA KAKŠNO NESRAMNO UPORABNICO user posted image  UPAM DA TI BO LEPO Z NAMI user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

18.04.2008, 14:44

clock-img

teičy

pencil-img

92

upam, da bo takih nesramnih čim manj in da nama bo uspelo čim prej naredit kakšno štručkouser posted image

clock-img

18.04.2008, 15:12

clock-img

liam

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: teičy

upam, da bo takih nesramnih čim manj in da nama bo uspelo čim prej naredit kakšno štručkouser posted image

Pod tale post se pa zelo hitro podpišemuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.04.2008, 16:30

clock-img

nena1978

pencil-img

36

Pozdravljene,

tudi jaz sem nova tuki, tako da tudi jaz upam, da se bom znašla.... no, tudi midva sva začela user posted image da bi dobila svojega user posted image . lani sva imela nekaj smole, povezane  z user posted image , ampak verjamem, da nama bo letos uspelo in da bo vse ok!

Pozdravcek

clock-img

18.04.2008, 16:34

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciao Teičy,......naj ti bo čim lepše med nami in da zveš čim več informacij od nas in mi od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti čim prj lepouser posted image in majhnegauser posted image !

clock-img

18.04.2008, 16:39

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Oj,

še jaz da se malo javim. Sem bila kakšen teden of RR, ker sem bila zelo slabe volje. Mi je mal na psiho udarlo, to da nam nič ne rata. Ampak je že malo boljše. V ponedeljek grem po nove informacije k G. Upam da bo vzpodbudno.
Vsem pa veliko sreče....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

18.04.2008, 16:43

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image user posted image user posted image Katalina, vsi smo mi malo psihično odleteli,user posted image user posted image user posted image ....ampak mislim da je to čisto normalno po vsem tem kar prestajamo,kaj neuser posted image

clock-img

18.04.2008, 17:24

clock-img

teičy

pencil-img

92

Punce, mislim da ima pri tem zelo velik vpliv psiha, tako kot na vse osatlo v življenju. Naj še vam zaupam stari dobri babičin rek- ona vedno pravi, da naj z dragim po večerji ali kosilu spijeva en kozarček rdečega vinčka (za boljšo kri seveda, da ne bo kdo narobe razumel, da naju navaja k alkoholizmuuser posted image ), tako se bova fajn sprostila in veselo na delouser posted image . To bo sigurno delovalo. Hm, tako vsaj pravi izkušena babicauser posted image .

clock-img

18.04.2008, 17:27

clock-img

teičy

pencil-img

92

BEBIII hvalauser posted image

clock-img

18.04.2008, 18:11

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Vidim da si iz Kopra.........iz centra ali okolica?
Jaz sem center blizu Vojkovegauser posted image user posted image

clock-img

18.04.2008, 18:12

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ciao Teičy,......naj ti bo čim lepše med nami in da zveš čim več informacij od nas in mi od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

18.04.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Js tudiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2008, 23:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

čeprav sodim v rubriko "nesramnih" uporabnicuser posted image  vam želim čimprej trebuhe, da si ne boste videle prstov na nogah user posted image

da pa ne boste po nepotrebnem najedale pred časom, vam prilepim strašno fajn pripomoček

http://www.koledarcek.com/

zračunajte si dan M user posted image  ali kakorkoli že....in beremo se po tem dnevu user posted image

srečno vsem.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem