cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pozdravček in vprašanje.

clock-img

01.12.2004, 17:53

clock-img

naja78

pencil-img

2169

lepo popoldne iz LJ.
BULIM V RAČUNALNIK zraven mene pa je psička maltežanka.le kaj bi brez nje???punce moje kaj bi dala da bi se nam čimprej,če je možno že zdaj nasmehnila sreča.;)
poslušte kajsem nardila.učer sem nardila CB,v obupu in seveda je bil neg.pa glh mat je mogla pridt in sem ga na hitr vrgla v smeti.pol pa grem čez 1 uro pogledat v koš in gledam.................ne vem a sem jaz fu.....a,al pa se nekaj dogaja.sam pomoje bo bolj prvo.res 100%ko gledam v okenjček tam kjer naj bi bil +.vidim eno -črto,čez pa eno komaj komaj vidno.ampak še manj,kot je narisana una navpična pri c slikci na testu.res skor nevidna,samo jaz jo hodim gledat že 24 ur pa se mi zdi da jo vidim.nočem pa pokazat nobenmu,da se mi ne bi režali.

no zdaj pa:6 dni pred M,je blo to.vem da imam lahko še premalo hormona,ampak ali je že imela kera tako črtico.komi komi vidno.???

clock-img

01.12.2004, 17:57

clock-img

rea

pencil-img

45

Naja, to bo najbrž to- pomoje si srečka :nosecka:!!! CB je ful zanesljiv, tako da se črtica ne bi pokazala kr malo za šalo. Koliko ti pa M zamuja?

clock-img

01.12.2004, 18:05

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Draga Naja 78, mislim, da si nova :nosecka:. Počakaj še nekaj dni in probaj ponovno. Test si delala tako zgodaj, da ti močne črtice niti ne more pokazati.

Držim :miska::miska:, da si resnično in
potrjeno :nosecka:

cmokec

clock-img

01.12.2004, 18:11

clock-img

petja

pencil-img

998

Naja,
na mojem CB se še vedno vidi +, pa čeprav nisem več :nosecka:. Je šlo ven ... :((:((:((

Hočem povedati, da je dokaj zanesljiv ... ampak vseeno počakaj kakšen dan in pojdi po novega - brez veze, da denar stran mečeš.

Držim pesti zate!
LP, Petja

clock-img

01.12.2004, 19:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

naja ne obupaj tko kmalu. baje da testi ne delajo napak. sm slišala, da je vse odvisno od hormonov. enkrat so močnejši drugič ne in če ti je včeri pokazalo in danes ne še ne pomeni da nisi nosečka.
želim ti vse naj.
lp,
tadeja.

clock-img

02.12.2004, 08:12

clock-img

Natka1

pencil-img

236

Naja,
kot jaz razumem te teste ti črtice oz. + ne more pokazati, če ni nosečnišniškega hormona. In je morda res, da ga, ko si drugič delala test, nisi imela ravno takrat dovolj in ti iz vsega srca želim, da si srečka :nosecka: .

Lep dan
Natka

clock-img

02.12.2004, 09:22

clock-img

martita

pencil-img

734

...kolker se spomnem iz navodil na CB tam piše, da po 10 min ne več gledat na test, da morebitni kasnejši rezultati (oz. spremembe) niso zanesljivi....ne vem :zmeden: ...raje ponovi test še enkrat, preden te veselje premočno zagrabi...

Srečno. :angel:

clock-img

02.12.2004, 09:33

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Pupike, kdaj naj bi testi pokazali pozitivno, kolko dni po vgnezdeni kravitvi. Kajti jaz sumim, da je bila tista rjava kapljica vgnezdena krv., pojavila se mi je pa dan pred predvideno M.

LP, :kuza::kuza:

clock-img

02.12.2004, 11:02

clock-img

emaa

pencil-img

7450

pravijo, da se pojavi okoli dneva predvidene M.
Lp
Ema

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem