writing-img

pozdrav

clock-img

28.05.2009, 10:02

clock-img

tory

pencil-img

5

user posted image  moj mali dveletni sinček je v obdobju trme in ipike,mene pa zanima zakaj v svoji jezi udari mene ali babico,je to normalno,kdaj jih to mine..

Lp.

clock-img

28.05.2009, 10:08

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Moja skoraj dveletnica ima enake izpade. Jaz sem se enostavno nehala sekirat. Jo bo minilo, ravno tako je minilo sina.

lp

clock-img

28.05.2009, 10:22

clock-img

tory

pencil-img

5

user posted image saj poskušam ignorirati,vendar je zanj to še bolj zanimivo,zame pa boleče saj je zelo močen fantek,pa tudi v javnosti ni ravno prijetno..

clock-img

28.05.2009, 10:33

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

V tem primeru ga močno primi za roko, poglej in reci to se ne dela. Ponavadi se potem moja začne pri tem nasmihati, jaz jo še naprej grdo gledam in držim za roke toliko časa, dokler ne vidim, da si je že premislila. Ali pa jo dam pač iz rok na tla. Predvidevam, da to naredi, ko ga držiš na rokah.

lp

clock-img

28.05.2009, 10:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tory

user posted image saj poskušam ignorirati,vendar je zanj to še bolj zanimivo,zame pa boleče saj je zelo močen fantek,pa tudi v javnosti ni ravno prijetno..

javnost pa je ja zadnja, zaradi katere se rabiš sekirat ....ja, ja, kaj bodo pa drugi rekli.....user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

28.05.2009, 11:07

clock-img

tory

pencil-img

5

user posted image Res je,Taju je vse smešno..upam,da ga bo minilo,saj so bile iste težave tudi v vrtcu,pa so ga ukrotili,doma si pa da duška..kaj si kdo v javnosti misli me ne moti,bolj me skrbi da bo še huje in ne bom znala odreagirati..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem