writing-img

pozicija trebuha

clock-img

06.02.2007, 09:40

clock-img

slumpo

pencil-img

546

mene zanima sledeče....

trebuh imaš v nosečnosti nekoliko višje pol se pa proti koncu nosečnosti spusti. kdaj je ta čas ko se ti začne spuščat. jaz imam do PDP še 1.5 meseca in mi že vsi govorijo da če sem čisto n koncu ko imam trebuh tako nizko....sama nisem opazila na sebi da bi ga imela višje pa nižje pa.....
ali mislite da če ga imam res nizko pa da se mi je resnično šele sedajspustil da je to prezgodaj?, je lahko zaradi tega kaj narobe ali tako pač primeni je!

LP

clock-img

06.02.2007, 09:44

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Hm meni se je v 32t cist spustil, v 33t sem rodila! Ceprav se nekaterim ze ful prej spusti!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

06.02.2007, 10:06

clock-img

Anonimen

Po moje je to ful različno. Morda imaš pa trebuh že ves čas bolj spodaj, pa je sedaj pač še malo zrasel in se to bolj opazi. Meni npr. se prav nikoli ni spustil.

clock-img

06.02.2007, 10:13

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Meni se trebuh tudi ni nič spustil, sem celo nosečnost user posted image bolj "zgoraj" nosila.

clock-img

06.02.2007, 11:15

clock-img

Anol

pencil-img

299

Moja sestrična ga je mela bolj spodaj že od 6 meseca in ji je bilo rečeno, da bo verjetno prej rodila in je res 2 tedna prej, kar je blo čist o.k., glede na velikost otoka.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

06.02.2007, 11:53

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz imam tudi trebuh že ves čas zelo nizko. Mogoče se je sedaj na koncu še spustil vendar se meni ne zdi.

clock-img

06.02.2007, 13:34

clock-img

flower power

pencil-img

191

jaz sem imela trebuh ful nizko že od 6.meseca, so mi vsi govorili da bo fantek in da bom prej rodila pa sem rodila 8 dni čez rok, pa fantek je bil. to je čist odvisno od ženske do ženske.

clock-img

06.02.2007, 13:59

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

lahko samo ful nizko nosis in nima veze s tem spuscanjem trebuha.
pozorna bodi pa standardne stvari : otredevanje, kaksen cep, in velikooo pocivaj user posted image

clock-img

06.02.2007, 20:25

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem imela (ogromenuser posted image ) trebuh celo nosečnost precej visoko. Preden sem rodila, je bil mogoče mičkeno nižje, ni bilo pa neke grozne razlike. Rodila sem z napovedanim CR 2 dni pred rokom. 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

06.02.2007, 21:26

clock-img

Solero

pencil-img

466

Sploh pa se ne obremenjuj s komentarji, kje imaš trebuh, ampak poslušaj svoje telo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem