writing-img

pozitivno ali negativno??????

clock-img

29.07.2005, 16:14

clock-img

lena76

pencil-img

63

hallo,

res je že en lep čas od kar me ni bilo tukaj, saj smo dali te zadeve žal malo na stran....:ups:no ja se zgodi

zdaj pa me nekaj zanima...danes sem naredila test, ki mi je pokazal:modri::roza:, super sem si mislila ker pa nisem bila prepričana sem s svetlobno hitrostjo dirkala do lekarne in kupila še enega, sicer mi je v lekarni rekla da je bolje da počakam na jutranji urin, ......ampak saj veste kako je to čaaaaaakat..in sem ga naredila takoj, ta pa je pokazal negativen razultat....
in sedaj sploh nevem več kaj naj mislim....:(:(

v kolikor ima katera podobne izkušnje naj pove

pa lep dan vsem:rozica::rozica::rozica:

clock-img

29.07.2005, 16:29

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Če je pokazal z jutranjim urinom :modri: pol si pomoje srečka :nosecka: za vsak slučaj pa jutri še enkrat ponovi test zjutraj!

clock-img

29.07.2005, 16:32

clock-img

lena76

pencil-img

63

ne popoldanski test je pokazal :modri:

zato pa mi je še bolj čudno da je drugi test, ki sem ga naredila v roku ene ure pokazal negativno:(:(
sicer mi :hudicek: zaostaja 8 dni, sicer pa tako nimam rednih, zraven tega pa me bolijo prsi, pa tečna sem ko hudič, tako da me moj komaj prenaša;);)

clock-img

29.07.2005, 16:37

clock-img

lutka

pencil-img

1323

v jutranjem urinu je ponavadi prisotno več nosečnostnega hormona, kot potem čez dan.

Tudi pri meni je bilo tako. Še v labaratoriju ni bila 100% ali je nosečnost, tako da mi je potem G na UZ potrdil nosečnost.

Zjutraj naredi še en test. Držim pesti in ti pošiljam :pujs::pujs::pujs: za srečo

lp

clock-img

29.07.2005, 16:45

clock-img

lena76

pencil-img

63

lutka kakšne znake pa si imela.....saj vem da mogočemalo bedasto sprašujem ampak se mi zdi da sploh več nevem kako in kaj ta trenutek sem tako zmedena da nevem štet niti do pet:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

srčno upam da sem srečka:nosecka::nosecka:

pa pa

clock-img

29.07.2005, 16:52

clock-img

lutka

pencil-img

1323

full sem bila utrujena, kar spala bi. Drugače pa nisem niti polagala ne vem kake pozornosti, mogoče tudi zato ker mi je G rekel, da ne bom mogla met otrok.

Se pa spomnem,da sem bila res zeloooooooo utrujena, aja pa hrana mi je smrdela :((:((:((:((

clock-img

29.07.2005, 17:48

clock-img

Anonimen

Verjetno si kar :nosecka:, samo da je v tvojem urino še zelo malo hormonov prisotnih. Ko si šla prvič lulat, se je v nekaj urah že nabrala zadostna količina, potem pa se v eni uri ni moglo nabrati dovolj. Podobno, kot če bi vmes veliko pila. Probaj še enkrat jutri zjutraj, da bomo lahko ploskali :bravo::bravo::bravo:!
Mislim, da je to to.

clock-img

29.07.2005, 19:51

clock-img

Mari71

pencil-img

312

Lena, a si obakrat delala enak test, istega proizvajalca? Katerega? Drzim pesti za:modri::roza:

Lp,Mari

clock-img

30.07.2005, 08:50

clock-img

lutka

pencil-img

1323

kaj je zdaj????????

Lena si ali nisi :nosecka:

clock-img

30.07.2005, 14:14

clock-img

lena76

pencil-img

63

draga moja lutka, testa sta bila od različnih proizvajalcev, a misliš da to kaj vpliva????

lep vroč pozdrav vsem skupaj

pa pa

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:sloncek::sloncek::sloncek:

in hvala vsem skupaj za lepe želje

clock-img

30.07.2005, 15:07

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

seveda vpliva. eni so bolj občutljivi na bhcg drugi manj
bi morala delat z istim

dej, ponovi vajo 8)

clock-img

30.07.2005, 15:09

clock-img

Rozika20

pencil-img

112

Pozdravljene.

GoYa, kateri pa so najbolj občutljivi, da lahko testiraš že 1 dan zamujene M?

:rozica:

clock-img

30.07.2005, 15:15

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Uf, ne vem :zmeden:
1 dan zamujanja bi ti moral vsak pravilno pokazat.
Nimam tolko izkušenj s testi. Sem delala samo 1x Clear Blue in 2x Mini Baby Check. Pa so mi vsi prav pokazali.

clock-img

30.07.2005, 15:17

clock-img

Rozika20

pencil-img

112

Pravilno, kako?

Meni je pokazal samo 1 črtico - nepravilno (glede na mojo željo) in še enkrat nepravilno!!! In :hudicek:, prav je imel.

clock-img

30.07.2005, 18:06

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

ja, tudi meni je 2x pokazal nepravilno, glede na mojo željo :)-:)-

drugače pa enkrat :modri:, 2x pa samo eno črtico :(( Ampak tisti prvi :modri: je sedaj :angel:

clock-img

30.07.2005, 21:46

clock-img

lutka

pencil-img

1323

lena , verjetno da......

sicer pa grem za 11 dni na :morje: in ko se vrnem upam , da preberem, da si srečka :nosecka:

držim pesti ;);)

lp:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem