writing-img

prah-ena rešitev

clock-img

25.04.2006, 20:25

clock-img

siniti

pencil-img

129

jz sm čist navdušena nad pronto krpicami za prah in istonamensko "metlo"... brisačko samo pripneš na metlo drsaš z njo po tleh, po tvju, policah,kjerkoli.... mene je čist navdušla, sesalc uporablam sam se med vikendom, ko je generalka!zame ni bolše rešitveuser posted image ... ne dam je stran za noben denar... pa ne se ustrašt cene, ker se defenitivno splača, cena je pa okol 4000 za komplet, krpice pa pol dokupuješ ko jih zmanka... pa še to, ko bo krpica že cist siva jo sam obrnte in jovo na novo... ne splača se napol čistih stran metat ker niso glih zastonj... pa srečnouser posted image

clock-img

25.04.2006, 23:33

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Vrjamem...samo za prah in "mucke".

Jaz pa si vseeno ne predstavlajm, da pri dveh majhnih otrocih nebi kuhinje sesala vsak dan (ali po vsakem obroku...ha, ha).

Drobtine kar šumijo pod nogami...

Jaz ne dam stran VORWERKA, ker posesam hitrje in bolje kot pomedem!user posted image

clock-img

26.04.2006, 12:57

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Tudi jaz si bom najbrž kaj takega omislila, saj imam po celem stanovanju parket brez tepihov in se mi zdi to bolj primerno kot sesalec!user posted image

clock-img

26.04.2006, 18:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.04.2006, 15:13

clock-img

siniti

pencil-img

129

nalin... mamo mi tud psa pa še ful dlako pušča zdej k je pomlad pa to... pa se vse dlake do zadne primejo na tole pronto zadevico... zemla pa pesek... hm to je pa pol že neki druzga, sj zato pa pravm da mamo ob vikendih generalko... takrt grem pa z vsemi sredstvi v napad, da mi pol še 2 dni stanovanje smrdi po čistilihuser posted image                 

clock-img

01.05.2006, 14:03

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kakšna krpica je to? Se nanjo prime prah in se jo potm opere? Jo kaj zmočiš ali kako?

clock-img

01.05.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

še boljša rešitev...zamižiš in prahu sploh ne vidiš :)
a ni to jalovo početje da 2x na dan pomedeš pa enkrat pomiješ..sej je pol ure po tistem k si nardila spet isto

clock-img

02.05.2006, 19:46

clock-img

siniti

pencil-img

129

annny... krpica je iz posebnega materjala, ne vem ti povedat točno kaksnega, ampak se ga ne moči in ne pere... v paketku dobiš 10 komadov in jih maš sigurno vsaj za 1 mesec... so kot magnet za prah, dobesedno ga potegne nase, tko da ne leti naokol, ko ga "loviš" (beri:brišeš).... men se zdi velik bol praktično da s tisto metlco mal podrsam po tleh in po policah, ker se pokažejo neki rezultati,pa še ful je hitr... en, dva, tri, pa je fertik, ni tok zamudno... ker ko sesam mam čez eno uro spet isti šit po tleh, pol se mi pa zdi brezveze da sploh sesam (oz. to po novem delam "samo" vsak vikend)user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem