writing-img

pralni in mehčalec

clock-img

11.09.2007, 19:01

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Zakaj mi cunje ko jih vzamem iz stroja ne dišijo po mehčalcu, ampak imajo čuden vonj?user posted image

Stvar je naslednja! Kupila sva novi pralni stroj, ker je bil oni že predsej v letih. Ampak tam ko sem cunje oprala in vzela ven so dišale po mehčalcu, zdaj pa nič več v tem novem stroju!
Zgleda da si prehitro vzame mehčalec in ga pol čist izpere, al kako? Kaj naj naknadno med pranjem not vlijem mehčalec? Mater me jezi! Boljšega kupiš, manj si z njim zadovoljen user posted image !

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

11.09.2007, 19:04

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pa vliješ mehčalec v posodici samo do označenega mesta, da ti ne odteče že prej?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

11.09.2007, 19:07

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Pa vliješ mehčalec v posodici samo do označenega mesta, da ti ne odteče že prej?

Ja!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

11.09.2007, 22:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pa vzameš cunje takoj ven ali so v stroju čez noč? Meni se to dogajalo, ko sem jih pustila dalj časa noter.

clock-img

12.09.2007, 12:01

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Upam, da vliješ mehčalec v predalček namenjen za to. Da se ti morda ne zgodi tako, da ga daš v predal za prašek user posted image .

clock-img

17.09.2007, 13:53

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

jaz prvo operem cunje z praškom, potem pa dam še naknadno na splahovanje in vlijem mehčalev pa mi vedno dišijo, če pa kdaj dam samo enkrat prat in že prej vlijem mehčalec pa smrdijo, tako da jih vedno ko dam na splahovanje predno ga vžgem še nalijem mehčalec noter

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem