writing-img

pralni oreščki

clock-img

07.09.2007, 13:29

clock-img

Nikoletka

pencil-img

36

Preko spleta sem nabavla eno škatlo pralnih oreškov in dala prat pisano perilo, ki je smrdelo ko se je opralo. A ma kera izkušnje z oreški? V vrečico sem dala 8 lupinic orerškov. Kaj bi blo lohk vzrok za takšen rezultat pranja? A so ti oreški samo ena nategancija, al kaj? Zelo rada bi jih uporabljala, ker ne onesnažujejo okolja, pa ne vem v čem je fora!? Prosim za kak nasvet! Hvala že vnaprej!

clock-img

07.09.2007, 14:19

clock-img

Anonimen

Smrdelo?user posted image Moje perilo je po pranju z oreščki vedno brez vonja. Tako da ne vem, kaj bi bil razlog. Jaz sem z njimi zadovoljna.

clock-img

07.09.2007, 14:20

clock-img

Anonimen

Meni perilo ni smrdelo, ni imelo čisto nobenega vonja. Ampak, ker fleki niso šli proč, sem jih nehala uporabljat.

clock-img

07.09.2007, 15:09

clock-img

marita

pencil-img

542

ne bi smelo smrdeti, jaz jih tudi uporabljam.

clock-img

07.09.2007, 16:36

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Smrdelo ti je zato, ker si jih dala preveč po moje.Ker v vrečico, ki jo daš v stroj, se jih da ene tri, največ štiri oreščke.Možno je tudi, da si preveč nabasala stroj, ali, da si nekaj časa perilo pustila v stroju, preden si ga obesila.V glavnem problem v oreških sigurno ni, ker so čisto naravni, v bistvu nimajo vonja.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem