writing-img

pralni prašek

clock-img

24.04.2008, 14:26

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pozdravljene!

med majskimi prazniki sem se odločila, da bom počasi hzačela prat plenice, cotke... zanima me kateri pralni prašek oziroma detergent naj uporabim.

je boljš prašek ali tekoči detergent? se mi zdi da se tekoči bolje spere...

vem, da mehčalca ni fajn v začetku uporabljat, detergent pa ni problem, vendar kateri.

hvala za odgovore!

clock-img

24.04.2008, 14:27

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz sem vse cotke na začetku prala s Persil sensitive gelom, mehčalca pa nisem dodajala.

clock-img

24.04.2008, 14:49

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Namesto mehčalca lahko uporabiš kis. Seveda ne ta za solato delati.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.04.2008, 14:49

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem na začetku imela persil color kids in za belo persil sensitive ter dala na dvojno izplakovanje. sedaj kupim gel za barvane cunje in gel za bele cunje...... v posodico dam malo gela, lih toliko, da je dno pokrito. mehčalca pa pri nas ne uporabljamo že dolgo časa.

clock-img

24.04.2008, 15:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2008, 15:24

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

hvala, živka! user posted image

clock-img

24.04.2008, 15:30

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Persil sensitiv, pa lahko dodaš malo meščalca-Silan aloa vera-otrok narisan, sam pol daj na 2 kratno izpiranje, nebo nič narobe.

clock-img

24.04.2008, 17:01

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Eh, jaz ves čas uporabljam isti prašek kot pač za ostale družinske člane. Ne preveč komplicirat, je pa res fino dvojno izpiranje in brez mehčalca user posted image

clock-img

24.04.2008, 17:26

clock-img

julči

pencil-img

340

Oj, js sem tud že vse oprala in sicer s praškom Frosch, naj bi bil nek precej naraven, dobi se tudi tak mehčalec, ampak js sem kr s kisom (alkoholnim).

Lp

clock-img

24.04.2008, 20:35

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Jaz sem uporabljala Persil sensitive gel, pa je blo vse ok. Lepo disi, samo bolj malo sem ga dajala. Sem pa probala tudi Lenor Sensitive mehcalec, pa ni blo nobenih tezav in reakcij, tako da smo ga dolgo uporabljali, dokler nisem zacela perila najinega in njenega prati skupaj.

Fajn peri, ceprav imas se fulll casa (tolazim sebeuser posted image user posted image ).

clock-img

24.04.2008, 20:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Oprala sem z istim kot za ostale, Dash, sam brez mehčalca.

clock-img

24.04.2008, 20:53

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ja, bom bla pridna in vse oprala user posted image me G že od začetka straši, da bo naš mali najbrž kaj prej prišel, saj naj bi imela "ozko" maternico. tut z otrdevanjem trebuha sem začela kar hitro (15 teden)... tko, da se bom prej pripravila. saj lahko oprano lepo v previjalni čaka... da ne bo po porodu panike, da nič ni oprano in pripravljeno. 

clock-img

24.04.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Oprala sem z istim kot za ostale, Dash, sam brez mehčalca.

Enako. user posted image

clock-img

24.04.2008, 22:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Eh, jaz ves čas uporabljam isti prašek kot pač za ostale družinske člane. Ne preveč komplicirat

Se strinjam z napisanim. Jaz sem isto prala, kot za nas ostale - belo (ki se pere na 95)  perem s prahom, ostalo s tekočim praškom - pri obeh pa dam mehčalec (samo ne pretiravam z njim)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.04.2008, 22:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

se mi zdi da se tekoči bolje spere...

Absolutno res.

clock-img

24.04.2008, 23:13

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Med nosečnostjo sem vse cunjice oprala s tekočim detergentom (Ariel), z dvojnim izpiranjem, brez mehčalca. Po porodu sem kar nekajkrat pozabila pritisniti gumb za dvojno izpiranje, potem sem začela uporabljat prašek in nazadnje še mehčalec (tetra plenice so bile naznansko trde in grobe). Mali ima nezahtevno kožo in ni opazil nobene razlike. user posted image

clock-img

25.04.2008, 08:33

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Pralni prasek Dash in Silan sensitive + dvojno izpiranje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

25.04.2008, 09:09

clock-img

carmelita

pencil-img

44

enak prašek za vse. tekoči ariel. nikol nisem cotk za dojenčka ločevala. ne pri prvem ne pri drugem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem