cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pralni stroj

clock-img

22.06.2010, 12:46

clock-img

eli01

pencil-img

11

Kupijem nov pralni stroj, katere imate vi. Na kaj moram bit pozorna pri nakupu.

clock-img

22.06.2010, 13:01

clock-img

petea

pencil-img

5336

Meni so na našem stroju zelo uporabne naslednje možnosti:
- zaklepanje programa (da mi otroci ne spremenijo nastavljenega programa pred ali med pranjem),
- zamik začetka pranja (da se mi perilo začne prati recimo ob 4. zjutraj (nočni tok), zjutraj pa ga še relativno svežega vzamem iz stroja),
- kratek, polurni program (kadar ni dovolj istovrstnega perila za običajno dveurno pranje polnega stroja, perem več manjših rund).

clock-img

22.06.2010, 21:27

clock-img

melanija

pencil-img

934

Se strinjam z Petea, jaz bi še dodala obrate ožemanja, naj bodo čim višji,ker če imaš tudi sušilni, ti tukaj potem prihrani porabljeno energijo.

clock-img

23.06.2010, 12:57

clock-img

niwci

pencil-img

973

Jaz bi še dodala, pri teh kratkih programih, preveri na kateri temperaturi perejo. Mene moti, ker je na našem najvišja samo 40 stopnj, eni imajo celo 50, spet drugi samo 30...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem