writing-img

pralni stroj pušča rjaste madeže

clock-img

12.09.2007, 13:02

clock-img

masna

pencil-img

441

Imam vprašanje če katera slučajno ve...

Perilo ki ga perem na 90 stopinj ne smem pustiti v bobnu niti za 1 minuto, saj v nasprotnem primeru imam vse perilo v odtisih bobna. Zgleda kot da bi boben zarjavel in puščal madeže na perilu.

A katera ve, če se s časom to spuca al je boljš da nov stroj kupim?user posted image

Poleg tega na nekaterih cunjah pušča temne madeže (kot da bi bilo nekaj polito pa ne gre stran). To se zgodi le vsake toliko.Pojma nimam kaj bi to blo oz. kaj še drugega lahko pušča pri stroju.

Sem klicala serviseraj že ene milionkrat pa se še kar ni pojavil, tako da sem se naveličala prosit .... user posted image

clock-img

12.09.2007, 13:44

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

To pa se tudi meni dogaja pa imam nov pralni strojuser posted image user posted image ,največkrat imam tak temen madež

Tako da tudi mene zanima kaj narediti

clock-img

12.09.2007, 14:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Samo ugibam, imejta vratca stroja vedno priprta. Seveda ne med delovanjem.user posted image  Mogoče rjavi zaradi kondenza.

clock-img

12.09.2007, 14:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Samo ugibam, imejta vratca stroja vedno priprta. Seveda ne med delovanjem.user posted image  Mogoče rjavi zaradi kondenza.

Tako. Tudi zaradi gume je boljše da so vratca odprta.

clock-img

12.09.2007, 18:53

clock-img

masna

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ne vratca mam vedno odprta, tako da to ne bo to user posted image .

clock-img

13.09.2007, 17:10

clock-img

Minerva

pencil-img

45

Če pralni stroj pušča madeže, katerekoli, je nekaj z njim narobe. Predlagam, da pokličeš pooblaščeni servis proizvajalca in naj pridejo čimprej popraviti.

clock-img

13.09.2007, 17:38

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Če imaš Gorenjev stroj, potem pokliči kar v fabriko in povej, da te serviser ne j*** 5 postov user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem