writing-img

pralno-sušilni stroj

clock-img

27.11.2007, 10:42

clock-img

mirabela

pencil-img

242

ojla punce,
odlocamo se za nakup, zdaj nam pomagajte kaj naj kupimo POSEBEJ PRALCA POSEBEJ SUSILCA ALI KOMBINIRANEGA . Izkusnje prosim user posted image

pa lep pozdravcek

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.11.2007 11:39:22 >

clock-img

27.11.2007, 10:46

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Če imaš dovolj prostora za oba (lahko tudi en na drugem) in če boš sušilec redno uporabljala, je vsekakor bolje kupiti vsakega posebej.
Trenutno imam pralno sušilni stroj, ker sušilec uporabljam zgolj za kakšno stvar, ki jo nujno takoj rabim posušit (npr. otroška spalna vreča), ko se bomo pa selili, bom pa namesto obešanja perila uporabljala sušilec in takrat bomo imeli 2 ločena stroja.

clock-img

27.11.2007, 10:50

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Vsekakor dva ločena stroja in sušilec naj ima senzor vlažnosti, drugače se ti bo dogajalo da boš imela cunje še vlažne čeprav bo program končan. To se prav tako dogaja pri kombiniranih strojih, pa še ponavadi sušijo manj kot perejo.

clock-img

27.11.2007, 10:51

clock-img

ona

pencil-img

3685

imam takega kombiniranega,a ne suši uredu,potem imam pa še enega sušilca starega,ki pa suši ko strela...
Moje mnenje,raje vsakega posebej,bosta verjetno vsak posebej najbolje služila svojemu namenuuser posted image

clock-img

27.11.2007, 11:09

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Če je le prostor, ločeno!

clock-img

27.11.2007, 11:21

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Moj svak dela v Gorenju na odelku za pralne stroje in tudi jaz sem bila za takšen pralno sušilni stroj in je takrat strogo odsvetoval takšen nakup.

Najdojenček

clock-img

27.11.2007, 12:14

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

meni so vsi priporočali ločeno. Kljub pomankanju prostora sem kupila ločena, stojita pa eden nad drugim.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

clock-img

27.11.2007, 12:15

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Hanna M.

meni so vsi priporočali ločeno. Kljub pomankanju prostora sem kupila ločena, stojita pa eden nad drugim.

Kombinirani baje niso dobri,
zaradi pomanjkanja prostora pa imam tudi jaz enega na drugem.

clock-img

27.11.2007, 12:16

clock-img

Anonimen

Če je prostor ločenega. Jaz imam tudi enega nad drugim.

clock-img

27.11.2007, 12:18

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Če imaš dovolj prostora za oba (lahko tudi en na drugem) in če boš sušilec redno uporabljala, je vsekakor bolje kupiti vsakega posebej.

Se strinjam.

Pa tudi na čas moraš gledati. Če imaš vsakega posebej, lahko naenkrat pereš IN sušiš, drugače pa moraš počakati, da opere in šele nato sušiti. Pa še ponavadi je tako, da ne gre v kombinirane ista količina perila, ki ga opereš in nato sušiš. Sušilci imajo večji boben, tako da lahko komot celo "rundo" perila sušiš, če je potrebno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.11.2007, 12:40

clock-img

Anonimen

nikakor ne kombinirano. Mam, sicer nardi in je fajn da je, sam nikoli več, če res ni nuje.

clock-img

27.11.2007, 13:19

clock-img

solatja

pencil-img

952

izkušenj nimam, ampak poleg vseh teh komentarjev bi rekla še tole: baje, da je perilo, ki ga daš po pranju še v sušilni stroj (kombinirano), še veliko bolj zmučkano, druga stvar pa je: več kot je elektronike, več je možnosti, da se pokvari in da se kej medsebojno moti. sem za ločeno. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

27.11.2007, 13:46

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jaz imam kombiniranega, je sicer dober, ampak perilo je po sušenju zelo zmečkano.
lp

clock-img

27.11.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

ojla punce,
odlocamo se za nakup, zdaj nam pomagajte kaj naj kupimo POSEBEJ PRALCA POSEBEJ SUSILCA ALI KOMBINIRANEGA . Izkusnje prosim user posted image

pa lep pozdravcek

posebej, imamo zelo slabe izksunje s kombiniranim... prevec unicuje cunje...

clock-img

27.11.2007, 15:46

clock-img

mirabela

pencil-img

242

hvala punce za odgovore, zlate ste,odlocba je padla, kupili bomo vsakega posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2007, 16:07

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ločenega definitivno.Svetujem pa še nekaj, če imate malo prostora.Obstaja mali sušilni stroj znamke Elektrolux, jaz ga imam in gre na steno.Sama imam nad pralnim strojem namreč bojler in sem ga montirala na steno zraven.Super suši, prodajajo ga povsod edino na zalogi ga nimajo in moraš pač dva dni počakati.

clock-img

26.12.2007, 21:03

clock-img

Anonimen

Midva sva kupila Candy kombiniranega opereš 5 in sušiš 5 pa sva zadovolljna, ker sicer sušilca non stop ne uporabljava ampak le občasno.

clock-img

27.12.2007, 11:43

clock-img

tofsi

pencil-img

167

KUPI VSAKEGA POSEBAJ. MI SMO IMELI CANDIJEV PRALNO SUŠILNI STROJ. NI POSUŠOL VSEGA NAENKRAT OPRANEGA PERILA IN TUDI PERILO JE BILO BOLJ ZMEČKANO. RAZLIKO SEM VIDELA, KO SMO KUPILI NOV SUŠILC.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem