writing-img

pranje igračk

clock-img

10.04.2013, 08:37

clock-img

mini86

pencil-img

6050

od starejšiga mam polno tiny love igračk-une ki vibrirajo..in te so ble zdj 2 leti v kleti..
zdj pa me zanima kako nj jih operem da bodo še delale..kolegica mi je rekla da jih je fliknla v stroj pa da so vseen delale, sam ne vem zakaj mam pomisleke glede tega..

mam doma tud uno peno kao za sedežne, sam se bojim da je preveč kemikalij k daje tamala vse v usta..na roke oprat se mi zdi pa skor isto k strojuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.04.2013, 09:33

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Jaz take igračke, ki niso za v stroj kar z otroškimi mokrimi robčki prebrišem.

clock-img

10.04.2013, 09:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

zmrzovalnik, sušilec ali razkužilne robčke (z baby robčki, nič ne narediš). nekaj od tega izberem

če pa je klet vlažna, če igračka smrdi po plesni, pa gre v smeti- ni rešitve

clock-img

10.04.2013, 10:14

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ok..pol jih pa prebrišem iz mokrim robščkom in za finiš še v sušilca..za kok-15min

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.04.2013, 10:24

clock-img

rapinter

pencil-img

22

Poskusi oprati eno pa boš videla če bo še delala. Jaz sem enkrat po pomoti med vsemi igračami oprala še enega škrata ki se ga stisne za trebuh in spuša ful sladke zvoke ( otrokova najljubša igračka ) in ko sem ga vzela iz stroja je normalno delal dlaje, a je na baterije. Po sedmih letih še vedno dela in redno se pere v pralem stroju.

clock-img

10.04.2013, 18:14

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Pri nas tudi še vse dela, kljub pranju v pralnem stroju. Jaz vse kar je plišasto operem v stroju.

clock-img

12.04.2013, 10:51

clock-img

Amethiste

pencil-img

48

Tudi pri nas gre vse, kar ni na baterije v pralni stroj in po navadi se ne pokvarijo.

clock-img

12.04.2013, 11:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tudi vse v stroj in dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem