writing-img

pravica do božičnice in 13. plače

clock-img

16.09.2007, 16:05

clock-img

fjola

pencil-img

11

Sredi novembra nastopim porodniško. Ali sem upravičena do božičnice in 13. plače tako kot ostali delavci. Mogoče kdo ve? Glede na to, da sem delodajalcu omenila, da se verjetno po porodniški ne vrnem, imam občutek, da mi bo,nagajalll. Zaposlena sem za nedoločen čas. Hvala za pomoč.

clock-img

16.09.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Božičnica skladno s prisotnostjo (10/12, če delaš 10 mesecev),za 13.plačo ne vem user posted image

clock-img

17.09.2007, 19:43

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

To je odvisno od kriterijev, ki jih ima delodajalc za dodelitev 13. plače in božičnice. Ti morajo biti v kolektivni ali pa v internih aktih zapisani. Ne more se delodajalec indiviudalno odločati, ali ti bo dal ali ne, ker bi šlo za diskriminacijo.

clock-img

05.10.2007, 08:17

clock-img

Anonimen

jaz delam v tušu in pred 9 leti,ko sem šla prvič v porodniško sem dobila cel regres in celo božičnico.sedaj je pa tud isto.če si za nedoločen čas al pa že dolgo pr firmi in ti še kar podalšujejo pa se mi di da si upravičena do vsega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem